Acasa | Arhiva | Contact

Luni, 22 Octombrie 2007

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
TOP 5
(22 Octombrie 2007)
Șoferul unui BMW sport, mort într-un accident rutier
(8784 accesari)
Lupte de stradă cu arme de foc, cuțite și bîte la Kogălniceanu
(6103 accesari)
RADET Constanța, pregătită să furnizeze căldură
(4073 accesari)
Scandal la Biserica din Viișoara
(3244 accesari)
Afecțiunile colecistului, determinate de alimentație
(2293 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
 
Inapoi la Social

Luni, 22 Octombrie 2007

Șoferii de camioane, aspru verificați la timpii de condus și odihnă

()

Șoferii de camioane, aspru verificați la timpii de condus și odihnă
Cu toate că România ar fi trebuit să se adapteze normelor europene în privința transporturilor cu autovehicule chiar de la 1 ianuarie, ultimele modificări aduse noului Cod Rutier vor fi greu de pus în practică. Cel mai bun exemplu se referă la sancționarea șoferilor camioanelor mai mari de 3,5 tone, obligați să facă pauze după patru ore și jumătate de condus, dar care nu au refugii pentru mașini. Cum tot mai mulți șoferi profesioniști adorm la volan și produc tragedii pe șosele, autoritățile române au luat decizia implementării sistemului de tahografe digitale pe mașini. Printr-o decizie a Comisiei Europene, România a primit aviz favorabil în vederea aplicării normelor comunitare de repaus și de conducere pentru șoferi. Țara noastră se alătură altor șapte state europene - Italia, Grecia, Lituania, Luxemburg, Portugalia, Slovacia și Marea Britanie, care trebuie să aplice directiva europeană în domeniul transporturilor. Aceasta stabilește norme clare pentru verificarea orelor lucrate de șoferii profesioniști, cu o triplare progresivă a controalelor, de la 1% din toate zilele lucrate, în prezent, la 3% în 2010. În același timp, statele membre trebuie să opereze cel puțin șase operațiuni anuale de control. De asemenea, directiva promovează mecanismele de cooperare între autoritățile din statele membre responsabile cu aplicarea reglementărilor în domeniul transporturilor rutiere, prin aplicarea unui sistem electronic în schimbul de informații.
PUBLICITATE
Comentarii in legatura cu acest articol
  1. Numai IDIOTI avem in guvern
    de la de la Adriana (16:42:54 22 Octombrie 2007)

    Sa ne alaturam altor sapte state bla, bla, bla. Pai unde sint locurile de parcare ca in tarile pe care le-ati enumerat voi prapaditilor???? asta e posibil numai daca soferii se opresc pe banda intii sau pe aratura tolomacilor ce tot ii trageti cu alinierea la normele europene si nu mai stiu ce aberatii. In loc sa furati atit mai bine v-ati ocupa de strazile din tara caci sint deplorabile mafiotilor!!!!!!!!Ginditi-va cel putin caci si voi va rupeti masinile mergind pe ceeace voi numiti strazi sau mai grav, autostrazi

Du-te la pagina 1
Calificativ actual Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00
Numar de voturi 3
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
V-ați permis / vă permiteți să plecați în concediu anul acesta?
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 3,9271 RON
1 EURO = 4,4302 RON
convertor valutar
PUBLICITATE OUTDOOR
 
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.0451 secunde
Powered by
Inchide