Acasa | Arhiva | Contact

Marti, 10 Iunie 2008

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
SUPLIMENT SPORTIV
TOP 5
(10 Iunie 2008)
Dr. Vasile Sârbu, la conducerea Societății Române de Chirurgie
(7917 accesari)
Cei mai puternici oameni vin la Mamaia
(2893 accesari)
Stopați dezastrul și ilegalitățile de pe plaje
(2861 accesari)
Cea mai mare biserică din lume
(2716 accesari)
Pensionarii vor primi bani în locul tichetelor de tren nefolosite
(2593 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
 

Marti, 10 Iunie 2008

Dr. Vasile Sârbu, la conducerea Societății Române de Chirurgie

()

Dr. Vasile Sârbu, la conducerea Societății Române de Chirurgie Președintele Societății Române de Chirurgie, prof. univ. dr. Vasile Sârbu: ”Văd această numire ca pe o onoare deosebită. Medicii de la Constanța se pot lăuda cu performanțe în toate domeniile de vîrf ale chirurgiei.”
Săptămîna trecută a avut loc, la Eforie Nord, Congresul Național de Chirurgie la care au participat 1.800 de medici specialiști din țară, dar și invitați de peste hotare. La finalul congresului au avut loc alegerile președintelului și vicepreședintelui Societății Române de Chirurgie (SRC). Președintele ales al SRC este șeful Clinicii de Chirurgie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență, prof. univ. dr. Vasile Sârbu, iar vicepreședintele este prof. univ. dr. Octavian Unc, din cadrul aceleiași clinici. Dr. Sârbu a fost numit președinte în locul prof. univ. dr. Irinel Popescu. “Este un lucru remarcabil pentru noi. Această numire a mea la conducerea SRC înseamnă, de fapt, o recunoaștere a valorii școlii de chirurgie de la Constanța”, a declarat dr. Vasile Sârbu. Acesta a fost ales președintele SRC datorită rezultatelor bune obținute de-a lungul anilor. Dr. Vasile Sârbu este cel care a introdus la Constanța chirurgia esofagului, considerată extrem de dificilă. De asemenea, este medicul care a efectuat, în urmă cu 16 ani, prima intervenție chirurgicală laparoscopică din țara noastră, a introdus chimiohiperterapia și a efectuat primul transplant de celule stem din România. Mai mult, echipa condusă de prof. univ. dr. Vasile Sârbu, a efectuat 11 transplanturi renale, ultimul realizat în urmă cu două săptămîni. ”Văd această numire ca pe o onoare deosebită. Medicii de la Constanța se pot lăuda cu performanțe în toate domeniile de vîrf ale chirurgiei. De exemplu, chirurgii de aici pot extirpa o tumoare mamară și pot reconstitui în întregime sînul. Dorim ca la Constanța să beneficiem de servicii chirurgicale de cea mai bună calitate, dar și de condiții de spitalizare la standarde europene. Avem pacienți care doresc să se externeze din cauza condițiilor de cazare. Am avut două cazuri în care bolnavii internați pentru a fi operați, după o zi de spitalizare, solicită externarea pentru că nu le plac condițiile”, a mai declarat dr. Sârbu.
PUBLICITATE
Comentarii in legatura cu acest articol
 1. LAUDA-MA GURA
  de la yo (09:23:09 10 Iunie 2008)

  daca tot nu ma lauda pacientii.

 2. Felicitari domnule profesor!
  de la Mirela (11:39:08 10 Iunie 2008)

  Felicitari domnule profesor!

 3. ptr yo
  de la anonim (11:54:09 10 Iunie 2008)

  nu mi se pare a lauda, dar mi se pare ca tu - yo- este produsul unor mancatori de rahat care nu au loc de Dnul Profesor. Sfatul meu ptr tine e sa renunti la functia ta de pupi-n-curist/a si sa te cultivi din carti nu din hartia igienica!!! Iar daca nu esti in stare de nimic, atat cat sa te lauzi singur/a, stai jos si nu mai deschide gura.

 4. Dreptate divina
  de la anonim (13:47:40 10 Iunie 2008)

  Feliciri meritati recunoastere si din partea oamenilor acestui oras dar poate tot cineva de acolo de sus sa le lumineze mintile.

 5. ba anonimule
  de la Bogdan (13:49:23 10 Iunie 2008)

  Tu stii cata spaga a luat si ia in continuare domnu doctor? Daca nu te duci cu mia la el nici nu te baga in seama, asa ca lasa-ma cu cacat deasta ca e mare scula, cand ei toti de la municipal sunt pusi nuami pe japca, iar pacientul nu e un om care trebuie ingrijit ci o sursa de venit.

 6. ba bogdane
  de la anonim (18:41:04 10 Iunie 2008)

  Esti total pe dinafara discutiei.

 7. Profesorul Sarbu,Mare chirurg si mare Om
  de la Coleg (19:52:24 10 Iunie 2008)

  Felicitari, draga Sile,sunteti mandria noastra! Ctitor de Facultate, suflet de mare sensibilitate, profesionist desavarsit! Multi ani sanatosi cu bucurii publice si familiale!!

 8. pt Bogdan
  de la Anonim (16:43:49 09 Septembrie 2008)

  De unde ai scos chestia cu banii? Prof. Sarbu Vasile mi-a refuzat banii. Si nu o data am incercat sa-i dau. A zis ca ma da afara din cabinet daca incerc sa-i mai dau ceva. Am asistat la multe cazuri si le refuza pacientilor banii. Citez: \"Lasa ca si tu ai greutati\" sau \"Cumpara-ti ceva frumos de sarbatori!\" Asa ca, inainte de a vorbi mizerabil, ar trebui sa te asiguri cum stau lucrurile, mai ales ca profesorul Sarbu Vasile este un MAESTRU al chirurgiei, unul dintre cei mai mari ai lumii! (vezi numeroasele sale premiere din Romania si chiar lume). Multi oameni au renascut datorita lui! Este un adevarat Dumnezeu pe Pamant!

 9. recomand
  de la Mariana (16:24:32 10 Octombrie 2008)

  Va recomand celor care trebuie sa va operati sa mergeti cu incredere la domnul Doctor Sarbu .Chiar daca aveti bani sau nu de operatii cum se spune. Mama este pensionara si a fost operata acum o saptamana la domnul doctor. I-a fost teama ca nu o sa o apereze nimeni ca nu dispunea de destui bani cum a auzit ca se cer pt operatie de catre majoritatea doctorilor .Va spun sincer ca nu a trebuit sa plateasca nimic nici pt programare .Domnul Profesor doctor Sarbu i-a spus cand se hotaraste sa se opereze sa-l caute la spital si asa a si facut. A fost internata a doua zi si nu a cerut nimic pt asta. A avut si alte paciente in salon care tot in situatia asta au fost ,asa ca nu este singura operata fara bani. Cunosc persoane care dupa operatie de bucurie ca a decurs totul ok si ca s-a purtat foarte frumos ,s-au simtit datori sa vina cu mici atentii. dar repet nu a cerut nimic si nu face diferente intre pacientii care au dat ceva si cei care nu au de unde . Ce nu mi-a placut in spital si am remas dezamagita este ca asistentele si infirmierele te treteaza super prost si daca dai si daca nu . Multe multumiri Domnului Doctor si sa-i dea Dumnezeu multa sanatate.

 10. adevarul
  de la cititor (11:25:18 10 Noiembrie 2008)

  adevarul e undeva pe la mijloc. o fi medic bun, o fi apreciat, insa nu prea are timp de pacienti. mereu e pe fuga, vizita de dimineata a celor aprox 100 de pacienti internati o termina in 10 min etc tec. parerea mea este ca nu il prea intereseaza soarta pacientilor, ci nr articolelor de ziar...

Du-te la pagina 1 2 3
Calificativ actual Rating: 4.63Rating: 4.63Rating: 4.63Rating: 4.63Rating: 4.63
Numar de voturi 14
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
Ați intrat în posesia cardului de sănătate?
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 2,3302 RON
1 EURO = 3,6810 RON
convertor valutar
PUBLICITATE OUTDOOR
 
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.011 secunde
Powered by
Inchide