Acasa | Arhiva | Contact

Luni, 29 Septembrie 2008

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
TOP 5
(29 Septembrie 2008)
500.000 de case ieftine pentru tineri
(4121 accesari)
„Romanian Music Awards”, live pe Internet
(2482 accesari)
Trei constănțence au tras un „tun” de un milion de euro!
(2352 accesari)
Comuna Mihai Viteazu intră pe harta energiei eoliene
(2128 accesari)
Mașini sparte și furate din parcare
(2063 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
 
Inapoi la Monden

Luni, 29 Septembrie 2008

„Romanian Music Awards”, live pe Internet

()

„Romanian Music Awards”, live pe Internet Marius Nedelcu, fostul component al trupei „Akcent”, a fost nominalizat la categoria „Best New Act”

Cea de-a VI-a ediție a galei „Romanian Music Awards” se va desfășura pe data de 5 octombrie, la Iași, în fața Palatului Culturii, începînd cu ora 20.00. Cîștigătorii vor fi desemnați exclusiv de către public, care își poate exprima opțiunea prin vot, pe site-ul www.1music.ro, pînă în ziua evenimentului.

În acest an, cei care nu vor ajunge la Iași pentru a participa la eveniment, vor avea posibilitatea să vizioneze live, Premiile „Romanian Music Awards”, pe Internet, pe site-ul www.1music.ro.

Fanii artiștilor nominalizați la cele 14 categorii ale premiilor mai au la dispoziție cinci zile pentru a-și vota preferații. La categoria „Cel mai bun album” au fost nominalizați Andra („Dragostea rămîne”), „DJ Project” („Două anotimpuri”), „Morandi” („N3xt”), Smiley („În lipsa mea”) și „Paraziții” („Slalom printre cretini”), iar la secțiunea „Best Dance” se vor „lupta” Crazy Loop, David Deejay, „DJ Project”, „Morandi”, Tom Boxer & Anca Parghel feat. „Fly Project”. Pentru „Best Female” au fost nominalizate Andra, Andreea Bănică, Celia, Corina și Loredana, iar pentru „Best Male” – Alex, Florin Chilian, Keo, Smiley și Ștefan Bănică. Pentru „Cel mai bun live” au intrat în cursă „Direcția 5”, „Iris”, Loredana, Ștefan Bănică și „Voltaj”, iar pentru „Cel mai bun grup”, lupta se dă între „3rei SudEst”, „DJ Project”, „Morandi”, „Paraziții” și „Șuie Paparude“. La secțiunea „Best Hip Hop” au fost nominalizați „CIA”, „Ombladon”, „Paraziții” și „Puya”, iar la categoria „Best New Act” cei care vor concura sînt David Deejay, Blaxy Girls, Marius Nedelcu, Mr. & Ms și Smiley. Pentru „Best POP” se vor întrece Andra, Andreea Bănică, Corina, „Morandi“ și Smiley. La „Best ROCK” se vor înfrunta „Direcția 5”, „Firma”, „Iris”, „Voltaj” și „Zero”. La secțiunea „Best Song”, nominalizații sînt: „3rei Sud Est”- „Vorbe care dor”, „Activ” – „Under My Skin”, David Deejay feat. Dony – „Sexy Thing”, „Morandi“- „Angels” și Tom Boxer feat. Anca Parghel & Fly Project- „Brasil”. Pentru „Best Video” se vor întrece „3rei Sud Est” – „Vorbe care dor”, Andreea Bănică - „Hooky Song”, Crazy Loop – „Crazy Loop”, „Morandi”– „Angels” și „Smiley”- „Preocupat cu gura ta”. Nici DJ-i nu au fost uitați, la categoria „Best DJ” concurînd: DJ Andi, DJ Sava, David Deejay, DJ Rynno, Geo Da Silva. Pentru „Best Website” au fost nominalizațe paginile: www.activmusic.ro, www.alexvelea.com, www.andreeabalan.ro, www.crazy-loop.com și www.dj-project.r


PUBLICITATE
o.

Gala „Romanian Music Awards 2008” este organizată de Music Channel și Radio 21.

Calificativ actual Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00
Numar de voturi 0
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
V-ați permis / vă permiteți să plecați în concediu anul acesta?
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 2,5254 RON
1 EURO = 3,6828 RON
convertor valutar
PUBLICITATE OUTDOOR
 
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.0278 secunde
Powered by
Inchide