Paloma Petrescu minte...

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Paloma Petrescu minte...
Eveniment 07 Noiembrie 2008 / 00:00 1997 accesări 0 comentarii
Pedelista Paloma Petrescu susţine cu seninătate că nu a fost membru PSD, deşi numeroase documente, datate 2002 - 2004, o înregistrează ca find reprezentant de seamă al partidului

Pedelista Paloma Petrescu susţine cu seninătate că nu a fost membru PSD, deşi numeroase documente, datate 2002 - 2004, o înregistrează ca find reprezentant de seamă al partidului

De cum a început campania electorală, numeroşi oameni politici demonstrează, pe zi ce trece, ori că au mari probleme cu memoria, ori că au veleităţi de mincinoşi notorii. În timp ce liderii unor partide sar la gîtul Guvernului să îi critice activitatea, omiţînd făţiş, pe la Bucureşti, faptul că pînă mai deunăzi au făcut parte din Executiv în acest mandat, politicienii de la nivel local uită pînă şi prin ce partide s-au perindat. În urmă cu doar două zile, într-o emisiune difuzată de Tv Neptun, actuala pedelistă Paloma Petrescu a afirmat, senină, că nu a făcut niciodată parte din PSD. Probabil că pedeliştii i-au spălat creierul Palomei sau poate migrenele electorale sînt de vină pentru o atare afirmaţie, în condiţiile în care numai distinsa democrat-liberală nu îşi mai aduce aminte de faptul că a făcut parte din structurile PSD. Amintim că, înainte de 2004, Paloma Petrescu, în calitate de inspector şcolar general la Constanţa, dădea regulat cu subsemnatul pe la sediul PSD. Pe lîngă ceea ce se ştie, pînă şi documentele din arhiva PSD stau chezaşe împotriva declaraţiei Palomei Petrescu. Bunăoară, una bucată fişă de primire în partid, înregistrată la OPIS pe 12.03.2002, susţine, cu litere de-o şchioapă, că Paloma Petrescu a devenit membru PSD. Documentul reţine şi numărul de telefon al „noului membru” care, coincidenţă, este acelaşi cu cel pe care actuala pedelistă îl deţinea la acea vreme. Semnat! Parafat! Aceeaşi Paloma Petrescu figurează şi în documentul întocmit la şedinţa delegaţiei permanente a PSD Constanţa din 14.06.2003, printre cei cinci membri ai PSD Constanţa delegaţi să reprezinte filiala în Asociaţia Profesorilor Social Democraţi. Mai mult, Paloma Petrescu a fost desemnată chiar membru al Biroului Executiv al Asociaţiei şi nominalizată pentru funcţia de vicepreşedinte pe probleme de învăţămînt preuniversitar al Consiliului Naţional al PSD. Semnat! Parafat! Care va să zică, Paloma Petrescu nu numai că a fost membru al PSD, fapt pe care acum îl reneagă, dar a făcut parte chiar din structuri de conducere ale formaţiunii politice. Başca! Un alt document o atestă pe actuala pedelistă ca fiind şeful Compartimentului Educaţie şi Învăţămînt din PSD Constanţa. Semnat! Parafat!

Prezentă în aceeaşi emisiune televizată, candidatul PSD din Colegiul constănţean 8 pentru Camera Deputaţilor, Manuela Mitrea, s-a declarat contrariată de „sinceritatea de politician” afişată de Paloma Petrescu: “În 2001, Paloma Petrescu a preluat şefia Inspectoratului Judetean Constanţa, primind girul guvernării pesediste. În luna iunie a anului 2004, Paloma Petrescu a fost schimbată din funcţia de inspector şcolar general, revenind la catedră, la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrîn din Constanţa. În acelaşi timp, a devenit membru PD. La mai puţin de un an de la detronarea ei din funcţia de şef al ISJ, Paloma Petrescu a fost numită secretar de stat pentru Învăţămîntul Preuniversitar, din partea PD. Ciudat, încă de la preluarea mandatului de secretar de stat, Paloma Petrescu a minţit în legătură cu trecutul său politic. În CV-ul postat pe site-ul Ministerului Educaţiei, Paloma Cecilia Rodica Petrescu a scris în dreptul rubricii \"Cariera politică\" doar Partidul Democrat, fără a preciza şi experienţa din cadrul PSD. Mă întreb - şi nu este o întrebare retorică - de ce Paloma Petrescu minte în legătură cu acest capitol? În ce măsură mai poate fi credibil un politician care îşi ascunde trecutul politic doar pentru a nu fi perceput altfel decît şi-ar dori să îl perceapă şefii de partid şi potenţialii alegători? Seriozitatea unui candidat se măsoară şi în gradul de sinceritate; cum să mai crezi promisiunile electorale ale unui om care minte cu atîta seninătate? Cum să îi mai acorzi votul???”.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Ştiri de ultimă oră
123

Pagina a fost generata in 0.3594 secunde