Acasa | Arhiva | Contact

Vineri, 07 Noiembrie 2008

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
TOP 5
(07 Noiembrie 2008)
Decapitat într-un accident rutier
(7966 accesari)
„Spaniolii” Sarafu, Aita și Tomescu se consideră nevinovați
(5734 accesari)
Marcel Iordache, capul unei rețele de traficanți internaționali de droguri
(4095 accesari)
”Asfalt Dobrogea” a inaugurat cea mai modernă stație de asfalt din România
(3877 accesari)
Bătaie între polițiștii „cuminți” și cei „răi”
(2191 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
 

Vineri, 07 Noiembrie 2008

Paloma Petrescu minte...

Cristian MARIN (cristian.marin@telegrafonline.ro)

Paloma Petrescu minte... Pedelista Paloma Petrescu susține cu seninătate că nu a fost membru PSD, deși numeroase documente, datate 2002 - 2004, o înregistrează ca find reprezentant de seamă al partidului

De cum a început campania electorală, numeroși oameni politici demonstrează, pe zi ce trece, ori că au mari probleme cu memoria, ori că au veleități de mincinoși notorii. În timp ce liderii unor partide sar la gîtul Guvernului să îi critice activitatea, omițînd fățiș, pe la București, faptul că pînă mai deunăzi au făcut parte din Executiv în acest mandat, politicienii de la nivel local uită pînă și prin ce partide s-au perindat. În urmă cu doar două zile, într-o emisiune difuzată de Tv Neptun, actuala pedelistă Paloma Petrescu a afirmat, senină, că nu a făcut niciodată parte din PSD. Probabil că pedeliștii i-au spălat creierul Palomei sau poate migrenele electorale sînt de vină pentru o atare afirmație, în condițiile în care numai distinsa democrat-liberală nu își mai aduce aminte de faptul că a făcut parte din structurile PSD. Amintim că, înainte de 2004, Paloma Petrescu, în calitate de inspector școlar general la Constanța, dădea regulat cu subsemnatul pe la sediul PSD. Pe lîngă ceea ce se știe, pînă și documentele din arhiva PSD stau chezașe împotriva declarației Palomei Petrescu. Bunăoară, una bucată fișă de primire în partid, înregistrată la OPIS pe 12.03.2002, susține, cu litere de-o șchioapă, că Paloma Petrescu a devenit membru PSD. Documentul reține și numărul de telefon al „noului membru” care, coincidență, este același cu cel pe care actuala pedelistă îl deținea la acea vreme. Semnat! Parafat! Aceeași Paloma Petrescu figurează și în documentul întocmit la ședința delegației permanente a PSD Constanța din 14.06.2003, printre cei cinci membri ai PSD Constanța delegați să reprezinte filiala în Asociația Profesorilor Social Democrați. Mai mult, Paloma Petrescu a fost desemnată chiar membru al Biroului Executiv al Asociației și nominalizată pentru funcția de vicepreședinte pe probleme de învățămînt preuniversitar al Consiliului Național al PSD. Semnat! Parafat! Care va să zică, Paloma Petrescu nu numai că a fost membru al PSD, fapt pe care acum îl reneagă, dar a făcut parte chiar din structuri de conducere ale formațiunii politice. Bașca! Un alt document o atestă pe actuala pedelistă ca fiind șeful Compartimentului Educație și Învățămînt din PSD Constanța. Semnat! Parafat!


PUBLICITATE

Prezentă în aceeași emisiune televizată, candidatul PSD din Colegiul constănțean 8 pentru Camera Deputaților, Manuela Mitrea, s-a declarat contrariată de „sinceritatea de politician” afișată de Paloma Petrescu: “În 2001, Paloma Petrescu a preluat șefia Inspectoratului Judetean Constanța, primind girul guvernării pesediste. În luna iunie a anului 2004, Paloma Petrescu a fost schimbată din funcția de inspector școlar general, revenind la catedră, la Colegiul Național Mircea cel Bătrîn din Constanța. În același timp, a devenit membru PD. La mai puțin de un an de la detronarea ei din funcția de șef al ISJ, Paloma Petrescu a fost numită secretar de stat pentru Învățămîntul Preuniversitar, din partea PD. Ciudat, încă de la preluarea mandatului de secretar de stat, Paloma Petrescu a mințit în legătură cu trecutul său politic. În CV-ul postat pe site-ul Ministerului Educației, Paloma Cecilia Rodica Petrescu a scris în dreptul rubricii "Cariera politică" doar Partidul Democrat, fără a preciza și experiența din cadrul PSD. Mă întreb - și nu este o întrebare retorică - de ce Paloma Petrescu minte în legătură cu acest capitol? În ce măsură mai poate fi credibil un politician care își ascunde trecutul politic doar pentru a nu fi perceput altfel decît și-ar dori să îl perceapă șefii de partid și potențialii alegători? Seriozitatea unui candidat se măsoară și în gradul de sinceritate; cum să mai crezi promisiunile electorale ale unui om care minte cu atîta seninătate? Cum să îi mai acorzi votul???”.

Comentarii in legatura cu acest articol
 1. ...
  de la ... (07:46:54 07 Noiembrie 2008)

  jigodiilor .... luati frumos ADEZIUNEA ( daca o aveti ) .... o scanati si o puneti la ziar s-o vada tot poporul .... daca nu tacati in p_la mea de nenorociti cu mahalaua aia de mitrea a voastra ...

 2. Asa cum si Mazare a fost PDist
  de la Geo (08:37:15 07 Noiembrie 2008)

  Si chiar daca ar fi asa, care ar fi problema? Voi nu acceptati pe cineva intr-un loc de munca daca nu este "de-al vostru". Acolo unde ati reusit sa puneti mina pe putere aplicati politica lui Ceausescu. Daca nu este membru de partid "de-al nostru" nu are acces. Nu m-ar mira ca Paloma Petrescu sa apara in evidenta voastra fara ca ea sa stie. Altfel ar fi trebuit sa-si fi dat demisia din PSD ca sa se inscrie in PD. Aveti cumva si demisia? Si Mazare a cistigat Primaria Constanta ca membru PD si asta este realitate nu fictiune. Eu as lasa-o pe doamna Mitrea acasa sa-i faca sarmale lui Miron.

 3. o pitipoanca
  de la oprea (19:09:24 07 Noiembrie 2008)

  a ars-o cu psd-ul , cu prm-ul , cu psm-ul , cu pdl-ul , cu dutu , cu mihaiesi , cu comanici , ce mai , cu cine n-a ars-o ?

 4. NU A ARS-O CU MOS CRACIUN !!!!
  de la DORUTZU (18:58:23 09 Noiembrie 2008)

  :))))))

 5. Cameleonul ...
  de la Sorana (21:27:20 11 Noiembrie 2008)

  Nu ca as fi adepta lui Mazare dar diferenta este : Mazare nu a ascuns niciodata ca a fost membru PD pe cand doamna PP omite intentionat ca a fost membruPSD.De ce? Mai ales ca nu ar fi ajuns niciodata inspector scolar general daca nu o ajuta Petre Chirobocea si Gheorghe Dontu,pesedisti de marca Nu e nimic contrafacut : doamna Petrescu Paloma a fost membru marcant PSD!

 6. Ii este cumva rusine?
  de la Beni (15:41:03 18 Noiembrie 2008)

  Sa inteleg ca-i este rusine doamnei de faptul ca a fost candva membru PSD si acum reneaga acest lucru. Poate a ales gresit prima data.

 7. IMPARTIAL?
  de la OM (21:55:28 19 Noiembrie 2008)

  va rog sa observati in acest articol felul in care cele de mai sus sunt prezenate... IMPARTIAL? deloc! NO MORE COMENTS!

Du-te la pagina 1
Calificativ actual Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00
Numar de voturi 2
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
Ați cumpăra produse tradiționale perisabile de pe Facebook?
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 2,8828 RON
1 EURO = 3,7148 RON
convertor valutar
PUBLICITATE OUTDOOR
 
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.009 secunde
Powered by
Inchide