Acasa | Arhiva | Contact

Marti, 03 Noiembrie 2009

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
TOP 5
(03 Noiembrie 2009)
Impact frontal între două Dacii
(2596 accesari)
RASOVA - Balta Baciu, lăsată fără apă în urma demolării unui dig
(2462 accesari)
Poftă de gol în Liga a IV-a la fotbal
(2056 accesari)
Vrea să fie liber după ce și-a obligat concubina să facă sex oral cu un cal
(2053 accesari)
Statul american Florida este invadat de șerpi uriași
(1928 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
 

Marti, 03 Noiembrie 2009

MANGALIA - Pachete cu alimente pentru pensionari

Tatian IORGA (tatian.iorga@telegrafonline.ro)

MANGALIA - Pachete cu alimente pentru pensionari Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, va împărți pachete cu alimente pentru aproape 4.000 de persoane
Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, continuă aplicarea programului de protecție socială. Astfel, în perioada 2 - 6 noiembrie, între orele 10:00 și 16:00, se vor distribui pachetele cu alimente în valoare de 35 de lei/persoană, pentru pensionarii cu venituri mici. Aceste pachete se distribuie conform Hotărârii Consiliului Local nr. 148 din 3.11.2008, privind acordarea unor ajutoare de urgență constând în alimente în valoare de 210 lei/an pentru pensionarii din Mangalia care au o pensie mai mică de 650 de lei/persoană și 1.300 lei/familie. Astfel de pachete se vor distribui și persoanelor cu handicap gradul I și II și celor care au vârsta de peste 60 de ani și care nu realizează venituri. În program s-au înscris aprox. 2.400 de pensionari, 350 persoane cu handicap și 90 de persoane care au vârsta de peste 60 de ani și care nu realizează venituri din municipiul Mangalia. Pachetele conțin făină, zahăr, ulei, mălai, spaghete, pastă de tomate, pui categoria I de aprox. 1,5 kg, orez și vor fi acordate de către Serviciul Public Creșe, Asistență Socială, Cultură, Sport și Igienă Publică. Pachetele se vor oferi pe baza actului de identitate și a cuponului de pensie din ultima lună, în două locații: sala de sport a Școlii cu clasele I - VIII nr. 1 din Mangalia și cantina socială din incinta Grupului Școlar Industrial „Ion Bănescu”. Primăria anunță că pensionarii își pot ridica pachetele în fiecare zi, de luni pînă vineri. Sâmbătă, 7 noiembrie, pachetele vor fi distribuite de către angajații Primăriei la domiciliul persoanelor imobilizate la pat.
PUBLICITATE
Comentarii in legatura cu acest articol
 1. pachete PSD
  de la bibicu (05:12:15 03 Noiembrie 2009)

  asa a venit Tusac la centrele unde se distibuie pachete si zice celor aflati la rind: acestea sunt din partea PSD-ului,aveti grija votati cu PSD,ca de nu o sa muriti de foame. RUSINE !!!sa-ti fie nenorocitule,ca de mai stai un an la primarie chiar o sa murim de foame.

 2. ajutor
  de la elli (07:27:51 03 Noiembrie 2009)

  Pentru persoanele cu venituri reduse orice ajutor este binevenit,cei ce nu duc grija zilei de maine nu au cum sa inteleaga ce reprezinta pentru o familie aceste pachete,iar cand nu iti pasa si nu ai capacitatea de intelegere critici.

 3. Ptr. nr. 2
  de la idu7y6gjew (07:35:21 03 Noiembrie 2009)

  Nenorocitule, pensionarii au ajuns in halul asta din cauza FSN, FDSN, PDSR si, in prezent, PSD, adica a comunistilor care au talharit si au defrisat intreaga Romanie... Dupa ce i-ati nenorocit pe batrani, acum ii umiliti in ultimul hal, dandu-le cateva firimituri si spunandu-le ca le acordati „programul de protectie sociala“, jigodiilor! Sa va fie rusine, tradatorilor de tara.

 4. inventii psd-iste
  de la ioana (09:31:15 03 Noiembrie 2009)

  asta este inventia lui Mazare, asa a fraierit bosorogii din Constanta si-l aleg, si-l realeg de o sa iasa la pensie primar.Nu se gandesc si la cei tineri , se gandesc numai la burtile lor. Tinerilor care termina facultatea si nu-si gasesc un loc de munca cine le da sa manance? Sa se faca o lege a pensiilor si sa poata trai si pensionarii decent sa nu mai stea la mana intinsa la Mazare, de parca ar da de la el asa il iubesc pensionarii.......!!!!!!????

 5. rusine
  de la camelia (09:39:11 03 Noiembrie 2009)

  rusine celor de la PSD sunteti mai rau decat gripa porcina, o sa omorati lumea cu nesimtirea voastra voastre

Du-te la pagina 1
Calificativ actual Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00
Numar de voturi 1
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
Sunteți de acord cu deschiderea școlilor chiar dacă nu au autorizație sanitară?
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 2,9376 RON
1 EURO = 4,3017 RON
convertor valutar
PUBLICITATE OUTDOOR
 
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.0165 secunde
Powered by
Inchide