Acasa | Arhiva | Contact

Vineri, 17 Iunie 2011

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
TOP 5
(17 Iunie 2011)
Motociclist rănit
(2936 accesari)
Ținutul Secuiesc, „pohta” maghiarilor
(2033 accesari)
Club și petreceri pentru copii, la Lake View!
(2027 accesari)
București-Constanța, în două ore și 50 minute?
(1847 accesari)
Adio mortului din salonul de spital!
(1834 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
 
Inapoi la Social

Vineri, 17 Iunie 2011

Soluție de compromis în Parohia Mihail Kogălniceanu

Ionela HALCIUC (ionela.halciuc@telegrafonline.ro)

Soluție de compromis în Parohia Mihail Kogălniceanu

BOLNAV, DAR IUBIT Preotul Constantin Grigorescu de la Biserica cu Hramul Sfinții Apostoli Petru și Pavel din localitatea Mihail Kogălniceanu rămâne să slujească în lăcașul de cult. Asta după ce enoriașii și-au manifestat dorința ca preotul care le-a slujit în fiecare duminică în ultimii 27 de ani, să rămână la biserică. Preotul Constantin Grigorescu a suferit, în toamna anului trecut, un accident vascular și nu-și mai poate coordona foarte bine partea dreaptă a corpului. Starea de sănătate precară a preotului i-a determinat pe reprezentanții Arhiepiscopiei să-l înlocuiască temporar din funcția de paroh, până când acesta își va putea relua pe deplin îndatoririle. Hotărârea i-a luat prin surprindere pe enoriași, mai ales că, inițial, aceștia au crezut că preotul lor va pleca definitiv din biserică.


PUBLICITATE

RĂMÂNE PREOT SLUJITOR Pentru că miercuri, după ce preotul a primit decizia de înlocuire, în fața bisericii s-au adunat mai mulți oameni care au reacționat față de decizia Arhiepiscopiei, ieri, Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului împreună cu membrii comisiei care au decis soarta preotului din Mihail Kogălniceanu, a ajuns în comună pentru a lămuri situația. Fețele bisericești au decis că este cel mai bine ca analiza situației să se facă cu ușile închise astfel încât, în biserică nu au mai avut acces nici măcar enoriașii. După două ore în care Arhiepiscopul Tomisului a analizat situația, au venit și concluziile. IPS Teodosie a explicat că decizia este un temporară, iar preotul va sluji în continuare, însă nu ca paroh. „Canoanele bisericești spun că preotul nu poate sluji dacă nu este deplin sănătos. Își va relua funcția după ce se va însănătoși și își va putea duce la îndeplinire toate atribuțiile“, a declarat IPS Teodosie. Bolnav fiind și cu decizia superiorilor deja luată, Constantin Grigorescu spune că se va supune hotărârii.

Comentarii in legatura cu acest articol
 1. pentru preotul Marian
  de la de la x (07:07:12 17 Iunie 2011)

  Mergeti in loc. Coslugea sa vedeti ce spun enoriasii despre preotul Marian. Spun multumesc ca au scapat de el.

 2. ce fete de batausi poponari aveau slugile lui spagoveanu,popii aia
  de la toma necrinciosul (08:30:28 17 Iunie 2011)

  la citi poponai sint mai erau si astia-ce aere de batausi aveau-niste corupti casi teodosie spagoveanul-are unul stefan emanoil tasu tot popo popa la braila-a facut accident -a lovit 2 femei au dat spaga si e liber-il apara spagoveanul si ala roscovan consilierul lui homo

 3. Bahhh voi ati vazut aseara la TV?
  de la Cris (11:13:44 17 Iunie 2011)

  Am vazut cum facea popa prostu ala pe ninja cu unul din cameramani! Pai tu esti slujitor al "Domnului" mah labagiule? Mai avea putin si ii futea un pumn in bot la cameraman! Pai de aici se vede ma cat credeti voi in Dzeu! Ma duc la biserica ca sa ce? Sa vad un poponar? Un homosexual? Cati dintre acei preoti care slujesc sunt intr-adevar preoti? Nu il cunosc pe popa prostu asta dar l-am citit aseara cand a vrut sa ii sparga camera aluia. Si prea Hotul Tomisului a fost si el si nu a zis nimic. Cea mai mare Mafie incepe din Arhiepiscopie cu Teodosie bagabontu! " Caaaa nnuuuuumaaaiii uuunnuuulll esteeeee Duummneeeezeeeeuuuu" Pac pac! Mantzlegi?

 4. ahh
  de la aleluia (16:14:33 17 Iunie 2011)

  aia sunt preoti?semanau mai degraba a recuperatori sau pesti ,aseara la tv le au aratat adevarata fata a talharilor astia de popi in frunte cu spagaru sef ips nefericitu teoharie mai marele spagar al tomisului .IAR LA DNA PE DOSARUL LUI TALHARUL ALA SE ASTERNE PRAFUL. DNA-UL ALLO,SUNTETI PLATITI DIN BANI PUBLICI,care e concluzia la care a ti ajuns?talharul ala a luat spaga sau nu a luat?va anunt ca ia spaga in continuare asa cum va primiti voi salariile in fiecare luna, REZULTATE 0.

 5. insanatosire grabnica parinte Grigorescu
  de la un pacatos nevrednic (17:29:12 17 Iunie 2011)

  parintele Grigorescu este singurul preot dezinteresat de bogatia lumeasca si efemera..... are har divin ce altora din breasla lipseste si ospun cu regret ...am cunoscut si specimene ca preotul Dima ...am dat doar un exemplu si sa fiu iertat ca am cazut in pacatul judecati ...sfinti parinti cum este parintele Grigorescu ne intaresc credinta in bunul Dumnezeu ...

 6. pt pacatosu
  de la nevrednic (19:03:04 17 Iunie 2011)

  mai bine i sugi......paarintelui sa i treaca

 7. Pentru Cris
  de la Bodo Blak (21:54:00 17 Iunie 2011)

  Daca nu i-l cunosti,taci din gura,mai prostule.Sunt din Kogalnicenu si i-l cunosc foarte bine.A oficiat si casatoria me.Este un om bun,nu ceea ce crezi tu,sau ce ai vazut la televizor,despre altii.Am avut ocazia de a vedea acest preot,in zi sfanta ,cand venea sa sfinteasca casele si m-am mirat.A venit la mine,a gasit usa deschisa,a sfintit si a plecat,cand l-am vazut eu iesea pe poarta,fara sa aiba pretentii ca alti preoti pe care i-i cunosc.Si nu numai atat,este un om bun.Eu sunt nascut in Kogalniceanu,acum sunt plecat din tara,dar preoti mai buni ca Dragus si Grigorescu,nu a avut Kogalniceanu .Sa-i dea Dumnezeu sanatate si toti locuitorii din Kogalniceanu sa se roage pentru el.Sa fii sanatos parinte,ne vedem in august.

 8. pnt .6
  de la un pacatos nevrednic (22:45:25 17 Iunie 2011)

  ba saracule fututi morti in gura pe mata si pe copii mati in gura si in cur sa ii fut ...zdreanta care nuti cunosti tatal biologic ..ia supto mata parintelui de asta esi suparat pe toata lumea ba saracie de halat de om ce esti ...cum sa nu fie mata curva ba cand si bunicata a fost curva la fel si strabunicata si taicatu un betiv poponar de surorile tale centuriste nu mai zic nimic ....nu uita esti un fometas din mama curva si ai o pizda intre picioare

Du-te la pagina 1
Calificativ actual Rating: 1.50Rating: 1.50Rating: 1.50Rating: 1.50Rating: 1.50
Numar de voturi 2
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
Ați cumpăra produse tradiționale perisabile de pe Facebook?
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 2,9734 RON
1 EURO = 4,2291 RON
convertor valutar
PUBLICITATE OUTDOOR
 
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.0394 secunde
Powered by
Inchide