Târg de cariere în... alb!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Şi la Constanţa Târg de cariere în... alb!
Sănătate 08 Octombrie 2011 / 00:00 518 accesări 0 comentarii

Târgul de cariere, educaţie, servicii şi produse pentru profesioniştii din domeniul sanitar din Europa - „Cariere în Alb” - va fi prezent în această toamnă în 17 oraşe din România, Bulgaria, Ungaria şi Slovacia, anunţă organizatorii. De această dată, „Cariere în Alb” - Green edition îşi propune să sprijine lumea să devină un loc mai bun, motivându-şi vizitatorii şi partenerii prin workshopuri şi conferinţe informative pe tema reciclării şi protejării mediului înconjurător. Evenimentul se va desfăşura până pe 20 noiembrie, în cele mai importante oraşe universitare din domeniul medical din Europa. În România târgul se derulează în: Braşov - 7 octombrie, Bucureşti, 8-9 octombrie, Craiova - 22-23 octombrie, Timişoara - 11 noiembrie, Oradea - 12 noiembrie, Cluj-Napoca - 13 noiembrie, Târgu Mureş - 14 noiembrie, Iaşi - 18 noiembrie, Galaţi - 19 noiembrie, dar şi Constanţa - 20 noiembrie. Organizatorii, în baza experienţei de până acum şi a analizei de piaţă pe care au realizat-o, estimează că în această toamnă târgul va fi vizitat de peste 25.000 de profesionişti din domeniul medical.

ANUL ACESTA, OFERTELE DE LOCURI DE MUNCĂ VIN DIN MAREA BRITANIE, ŢĂRILE NORDICE, FRANŢA, BELGIA ŞI GERMANIA - PENTRU MEDICI GENERALIŞTI, INTERNIŞTI, FARMACIŞTI, MEDICI ANESTEZIE TERAPIE INTENSIVĂ, CARDIOLOGI, PEDIATRI, ASISTENŢI MEDICALI

Iniţiată de o echipă de tineri studenţi şi absolvenţi de medicină, ideea târgului \'Careers in White\" a pornit în 2008, iar întreg proiectul a demarat cu prima ediţie în toamna anului 2009. Conceptul de \"Careers in White\" s-a dezvoltat pe ideea promovării programelor educaţionale şi a ofertelor de locuri de muncă ce vin să susţină cadrele medicale în dezvoltarea carierei şi în evoluţia lor profesională, şi nu exclusiv în găsirea unui loc de muncă.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Beyonce a dat lovitura!
Beyonce a dat lovitura! 389 accesări
Ştiri de ultimă oră
123

Pagina a fost generata in 0.3194 secunde