Acasa | Arhiva | Contact

Sambata, 08 Octombrie 2011

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
TOP 5
(08 Octombrie 2011)
Bătăuș arestat
(3517 accesari)
Anvelope all season cu creste alpine și fulgi…
(3017 accesari)
Lotul „Vama Constanța”, eliberat
(2063 accesari)
Fostul profesor „Bărbuță”, condamnat pentru mită
(1262 accesari)
Frați prinși la furat
(1162 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
 
Inapoi la Sanatate

Sambata, 08 Octombrie 2011

Și la Constanța

Târg de cariere în... alb!

Alina GHENCEA (alina.ghencea@telegrafonline.ro)

Târg de cariere în... alb!

Târgul de cariere, educație, servicii și produse pentru profesioniștii din domeniul sanitar din Europa - „Cariere în Alb” - va fi prezent în această toamnă în 17 orașe din România, Bulgaria, Ungaria și Slovacia, anunță organizatorii. De această dată, „Cariere în Alb” - Green edition își propune să sprijine lumea să devină un loc mai bun, motivându-și vizitatorii și partenerii prin workshopuri și conferințe informative pe tema reciclării și protejării mediului înconjurător. Evenimentul se va desfășura până pe 20 noiembrie, în cele mai importante orașe universitare din domeniul medical din Europa. În România târgul se derulează în: Brașov - 7 octombrie, București, 8-9 octombrie, Craiova - 22-23 octombrie, Timișoara - 11 noiembrie, Oradea - 12 noiembrie, Cluj-Napoca - 13 noiembrie, Târgu Mureș - 14 noiembrie, Iași - 18 noiembrie, Galați - 19 noiembrie, dar și Constanța - 20 noiembrie. Organizatorii, în baza experienței de până acum și a analizei de piață pe care au realizat-o, estimează că în această toamnă târgul va fi vizitat de peste 25.000 de profesioniști din domeniul medical.

ANUL ACESTA, OFERTELE DE LOCURI DE MUNCĂ VIN DIN MAREA BRITANIE, ȚĂRILE NORDICE, FRANȚA, BELGIA ȘI GERMANIA - PENTRU MEDICI GENERALIȘTI, INTERNIȘTI, FARMACIȘTI, MEDICI ANESTEZIE TERAPIE INTENSIVĂ, CARDIOLOGI, PEDIATRI, ASISTENȚI MEDICALI

Inițiată de o echipă de tineri studenți și absolvenți de medicină, ideea târgului 'Careers in White" a pornit în 2008, iar întreg proiectul a demarat cu prima ediție în toamna anului 2009. Conceptul de "Careers in White" s-a dezvoltat pe ideea promovării programelor educaționale și a ofertelor de locuri de muncă ce vin să susțină cadrele medicale în dezvoltarea carierei și în evoluția lor profesională, și nu exclusiv în găsirea unui loc de muncă.

Calificativ actual Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00
Numar de voturi 1
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
Ați dat vreodată șpagă la doctori?
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 3,9335 RON
1 EURO = 4,4451 RON
convertor valutar
Trofeul TELEGRAF - editia 24
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.0239 secunde
Powered by