A murit nepotul actriţei Rita Hayworth

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A murit nepotul actriţei Rita Hayworth
Monden 07 Decembrie 2011 / 00:00 486 accesări 0 comentarii
Andrew Ali Aga Khan Embiricos, alături de mama sa

Andrew Ali Aga Khan Embiricos, alături de mama sa

Nepotul legendarei actriţe Rita Hayworth a fost găsit mort în apartamentul său din Manhattan. Oamenii legii cred că este vorba de o sinucidere. Potrivit unei surse din anturajul tânărului, Andrew Ali Aga Khan Embiricos, de 25 de ani, a dus o luptă grea cu dependenţa de droguri şi a avut mai multe tentative de sinucidere. Tânărul a fost găsit întins în pat cu o pungă de plastic pe cap de către prietenul lui, îngrijorat că acesta nu a mai dat niciun semn de viaţă. Andrew este fiul prinţesei Yasmin Aga Khan şi al omului de afaceri de origine greacă Basil Embiricos. Femeia s-a grăbit să ajungă la apartament, imediat ce a aflat tragedia. Prinţesa Yasmin Aga Khan, ajunsă acum la 61 ani, este rodul celei de-a căsătorii a celebrei actriţe Rita Hayworth cu prinţul Aly Aga Khan. Căsnicia celor doi a ajuns abrut spre sfârşit după ce actriţa a refuzat să îşi crească fiica în rit religios musulman. La momentul pronunţării divorţului, Rita Hayworth a refuzat chiar suma de un milion de dolari pentru a accepta ca fiica sa să aibă parte de o educaţie religioasă islamică, preferând să îi lase acesteia libertatea de a alege singură la o vârstă adultă cărei religii să aparţină.

Andrew Ali Aga Khan Embiricos absolvise Universitatea Fordham şi deţinea o diplomă în Psihologie şi a fondat o asociaţie de caritate pe Facebook pentru ajutorarea oamenilor fără adăpost. Totodată, acesta a lucrat cu organizaţii de caritate împotriva HIV/SIDA şi de luptă împotriva Alzheimer.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Ştiri de ultimă oră
123

Pagina a fost generata in 0.4023 secunde