Acasa | Arhiva | Contact

Miercuri, 14 Martie 2012

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
TOP 5
(14 Martie 2012)
Angajate ale Băncii Raiffeisen ridicate de mascați
(3665 accesari)
Investiție de peste 30 milioane euro în strada Traian
(3631 accesari)
Radu Popescu a ajuns în arest
(2624 accesari)
Depozit ilegal de motorină
(1884 accesari)
Luptă strânsă pentru un post de judecător la Curtea de Apel
(1344 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
 

Miercuri, 14 Martie 2012

Luptă strânsă pentru un post de judecător la Curtea de Apel

Cristina CARAPCEA (cristina.carapcea@telegrafonline.ro)

Luptă strânsă pentru un post de judecător la Curtea de Apel

Judecătorii și procurorii constănțeni care vor să avanseze la o instanță sau parchet superior vor participa, pe 25 martie, la concursul pentru promovarea în funcții de execuție organizat de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Tribunalul Constanța a scos la concurs cinci posturi vacante: două la Secția Civilă, două la Secția Contencios-Administrativ și unul la Secția Penală. Aspiranții la aceste posturi sunt tot cinci, astfel că nu va exista concurență între ei. Iulia Barac, Cătălina Neacșu, Leonard Bourceanu și Iulia Laura Dan Opariuc, toți de la Judecătoria Constanța, și Anton Cristian David, de la Judecătoria Mangalia, vor încerca să demonstreze că merită să avanseze la Tribunalul Constanța. Lupta aprigă se va da la Curtea de Apel Constanța, unde 14 judecători se vor bate pentru două posturi vacante: unul la Secția Civilă și unul la Secția Penală. În vreme ce trei judecători au optat pentru Secția Penală, 11 magistrați vor concura pentru Secția Civilă. Cei 14 judecători sunt: Cristina Belecciu, Radu Comșa, Viorel Gheorghe Teodor, Andreea Ianca, Corina Jianu, Beatrice Mareș, Ramona Elena Poppa, Iuliana Radu, Laura Smarandi și Andreea Stoianoglu, toți din cadrul Tribunalului Constanța, Mihail Stănescu Sas, președintele Judecătoriei Constanța, Mihaela Cristina Grădinariu, vicepreședintele Judecătoriei Constanța, Augustina Livia Nistor, președintele Judecătoriei Mangalia și Fănel Stănei, președintele Judecătoriei Hârșova.

PROMOVARE LA ALTE INSTANȚE Alți judecători constănțeni vor să promoveze în funcții de execuție la instanțele superioare, însă în alte județe. Cinci magistrați de la Judecătoria Constanța și-au îndreptat atenția către Capitală. Lavinia Mihaela Cârciumaru și Cristina Radu vor candida pentru Curtea de Apel București, Elena Daniela Bogatu vrea să lucreze la Tribunalul București, Cristina Grecu va da examen pentru Tribunalul Ilfov, iar Claudia Rațiu a optat pentru Tribunalul Cluj. De asemenea, magistratul Ionela Diana Faur, de la Tribunalul Constanța, va da examen pentru Curtea de Apel Timișoara.

PROCURORI DELEGAȚI La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au fost scoase la concurs nouă posturi vacante de procurori, pentru care s-au înscris șapte magistrați. Unii dintre ei activează de câteva luni la acest Parchet, având delegație. Aceștia sunt Vasile Balaican, Dana Belciug, Andrei Bodean, Camelia Maria Cenușe și Dragomir Ianuș. Ceilalți procurori care aspiră la un post la Parchetul Tribunalului sunt Monica Mariana Drumea, de la Parchetul Judecătoriei Hârșova și Raluca Elena Mihăilescu, de la Parchetul Judecătoriei Constanța. Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate pe 10 aprilie.

Comentarii in legatura cu acest articol
 1. succes tuturor
  de la JE (14:53:33 14 Martie 2012)

  Toți sunt profesioniști adevărați și merită...SUCCES

 2. qotXNRzqXBVQhdP
  de la hCYRfWemR (05:10:37 21 Martie 2012)

  Mda, ma vad obligat sa niisst dupa ce mi-au fost sterse intrebarile.Deci vreau sa ma inscriu in AAR, transfer banii din contul meu in contul cui? Ce trec la beneficiar: Asociatia Acvaristilor din Romania sau Ionescu Cristian Ioan ?Si a doua intrebare, formularul de inscriere, copie dupa CI si dovada platii trebuiesc neaparat trimise prin posta sau se pot scana si trimite la o adresa de e-mail?Va multumesc si sper sa binevoiti sa imi dati un raspuns de aceasata data.Cu respect, Mihai!

 3. EVRoUjKZTSHmfZbRmVl
  de la LgdfUMvkIQ (08:48:15 21 Martie 2012)

  xCXqz8 alrjhgplqpyt

 4. XgVNAgELPnOJqGAEhP
  de la AnmEpvXhd (12:10:57 22 Martie 2012)

  8b2FMp osagyzfzwoyp

Du-te la pagina 1
Calificativ actual Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00
Numar de voturi 0
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
Cotractați din timp vacanțele, pentru a reduce costurile?
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 3,3375 RON
1 EURO = 4,3608 RON
convertor valutar
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.0118 secunde
Powered by
Inchide