Acasa | Arhiva | Contact

Sambata, 18 August 2012

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
TOP 5
(18 August 2012)
Evaziune fiscală de 30 de milioane de euro
(2616 accesari)
RATC, la un pas de dezastru
(1862 accesari)
Constanța, asaltată de daci și romani
(1640 accesari)
Șofer arestat
(1171 accesari)
Furturi din locuințe
(976 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
NTV Online - Reporter
 

Sambata, 18 August 2012

Bac, sesiunea a II-a

În conformitate cu Metodologia de organizare și desfășurare a examenului de Bacalaureat în anul școlar 2011- 2012, luni, 20 august 2012, începe cea de-a doua sesiune (august - septembrie) din acest an. La nivelul județului Constanța s-au înscris 3.057 de candidați care susțin probele, în opt centre de examen: Grup Școlar (GS) Energetic Cernavodă, GS Industrial „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia, GS Industrial „Ion Bănescu” Mangalia, GS „Lazăr Edeleanu” Năvodari, Colegiul Tehnic „Tomis” Constanța, Colegiul Tehnic de Marină „Al.I. Cuza” Constanța, GS „Gh. Duca” Constanța și Liceul „I.N. Roman” din Constanța. Prima probă, pe care o susțin 277 de candidați - Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română - se desfășoară în perioada 20-21 august 2012, începând cu ora 9.00. Competențele evaluate în cadrul acestei probe sunt: înțelegerea textului, exprimarea și argumentarea unui punct de vedere, organizarea discursului, adaptarea la situația de comunicare și utilizarea limbii literare. Rezultatele obținute de fiecare candidat se exprimă prin stabilirea nivelului de competență: utilizator mediu, utilizator avansat sau utilizator experimentat.


PUBLICITATE

Referitor la examenul de Bac, inspectorul școlar general prof. dr. Răducu Popescu a declarat: „Respectarea cu strictețe a metodologiei de organizare și desfășurare a examenului de bacalaureat, toleranța zero față de fraudă și asigurarea condițiilor optime în cele opt centre de examen sunt, și la această sesiune, prioritățile mele, în calitate de inspector școlar general.”

Calificativ actual Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00
Numar de voturi 0
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
Obișnuiți să înroșiți ouă în casă?
Trofeul Telegraf 2014
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 3,2340 RON
1 EURO = 4,4762 RON
convertor valutar
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.2753 secunde
Powered by