Acasa | Arhiva | Contact

Sambata, 18 August 2012

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
TOP 5
(18 August 2012)
Evaziune fiscală de 30 de milioane de euro
(3093 accesari)
RATC, la un pas de dezastru
(1914 accesari)
Constanța, asaltată de daci și romani
(1734 accesari)
Șofer arestat
(1207 accesari)
Educația, la mâna profesorilor incompetenți
(1168 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
 
Inapoi la Social

Sambata, 18 August 2012

Bac, sesiunea a II-a

Bac, sesiunea a II-a

În conformitate cu Metodologia de organizare și desfășurare a examenului de Bacalaureat în anul școlar 2011- 2012, luni, 20 august 2012, începe cea de-a doua sesiune (august - septembrie) din acest an. La nivelul județului Constanța s-au înscris 3.057 de candidați care susțin probele, în opt centre de examen: Grup Școlar (GS) Energetic Cernavodă, GS Industrial „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia, GS Industrial „Ion Bănescu” Mangalia, GS „Lazăr Edeleanu” Năvodari, Colegiul Tehnic „Tomis” Constanța, Colegiul Tehnic de Marină „Al.I. Cuza” Constanța, GS „Gh. Duca” Constanța și Liceul „I.N. Roman” din Constanța. Prima probă, pe care o susțin 277 de candidați - Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română - se desfășoară în perioada 20-21 august 2012, începând cu ora 9.00. Competențele evaluate în cadrul acestei probe sunt: înțelegerea textului, exprimarea și argumentarea unui punct de vedere, organizarea discursului, adaptarea la situația de comunicare și utilizarea limbii literare. Rezultatele obținute de fiecare candidat se exprimă prin stabilirea nivelului de competență: utilizator mediu, utilizator avansat sau utilizator experimentat.

Referitor la examenul de Bac, inspectorul școlar general prof. dr. Răducu Popescu a declarat: „Respectarea cu strictețe a metodologiei de organizare și desfășurare a examenului de bacalaureat, toleranța zero față de fraudă și asigurarea condițiilor optime în cele opt centre de examen sunt, și la această sesiune, prioritățile mele, în calitate de inspector școlar general.”

Calificativ actual Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00
Numar de voturi 0
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
Credeți că ANAF ar trebui să închidă localuri pentru bacșișurile lăsate de clienți?
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 4,1115 RON
1 EURO = 4,4098 RON
convertor valutar
Trofeul TELEGRAF - editia 24
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.0116 secunde
Powered by
Inchide