Bâte, săbii, laptopuri şi branşamente ilegale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Poliţia în acţiune! Bâte, săbii, laptopuri şi branşamente ilegale
Eveniment 05 Octombrie 2012 / 00:00 2306 accesări 0 comentarii

Poliţiştii constănţeni, însoţiţi de „mascaţii” Jandarmeriei, au efectuat, ieri dimineaţă, mai multe percheziţii domiciliare în cartierul constănţean Poarta 6. Începând cu ora şase dimineaţa, oamenii legii, alături de lucrătorii RAJA şi ENEL au controlat mai multe locuinţe de pe strada Theodor Speranţia şi strada Viorelelor, unde locuiesc mai mulţi romi, vechi clienţi ai poliţiştilor. Când au auzit la uşă “Deschide! Poliţia!”, oamenii au sărit ca arşi din paturi. Cu ochii cârpiţi de somn, ei încercau să înţeleagă pentru care infracţiune urmează să fie săltaţi. Poliţiştii au efectuat şase percheziţii domiciliare, au verificat opt autoturisme, dar au controlat şi 28 de case împreună cu reprezentanţii RAJA şi ENEL, cei din zonă având antecedente în privinţa branşamentelor ilegale. Surprizele nu au întârziat să apară. Reprezentanţii ENEL au descoperit 12 cazuri de racord ilegal, iar cei de la RAJA un singur branşament clandestin. În cazul furtului de energie electrică, hoţii au cioplit un şanţ într-un stâlp de electricitate, prin care au trecut firul care le alimenta ilegal locuinţa.

INFRACTORI PRINŞI Nici poliţiştii nu au plecat cu mâna goală. Ei au legitimat aproape 40 de persoane, au descoperit în maşinile controlate mai multe bâte şi săbii, iar în case, două laptopuri şi alte bunuri ce se presupune că provin din furturi. Oamenii legii au suit în dube şi 13 persoane, care au fost amprentate şi fotografiate la sediul secţiei. Totodată, 16 indivizi s-au ales cu dosare penale, pentru comiterea mai multor infracţiuni. “În urma acţiunii au fost reţinuţi şi trei infractori acuzaţi de comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă. Astfel de acţiuni au avut loc şi zilele trecute şi vor continua pe raza municipiului Constanţa pentru menţinerea ordinii publice şi pentru a creşte gradul de siguranţă a cetăţenilor”, a declarat cms. şef Emilian Pârvu, şeful Poliţiei Municipiului Constanţa. Cei trei suspecţi, Menderiş I., de 21 de ani, Cudret A., de 25 de ani, ambii din Constanţa, şi Airedin I., de 27 de ani, din Castelu, sunt acuzaţi că în seara de 25 septembrie, împreună cu mai multe personae, l-au bătut pe Costică B. până cănd acesta şi-a pierdut cunoştinţa şi l-au lăsat să zacă pe o stradă din cartierul Poarta 6, într-o baltă de sânge. Cei trei au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Ştiri de ultimă oră
123

Pagina a fost generata in 0.3281 secunde