“Lingea resturile de etnobotanice din plicurile goale”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Afaceri cu droguri şi alcool “Lingea resturile de etnobotanice din plicurile goale”
Eveniment 01 Aprilie 2013 / 00:00 4380 accesări 0 comentarii
Adrian Ştefanian

Adrian Ştefanian

Dezvăluirile despre trecutul violent al lui Adrian Ştefanian dar şi despre afacerile necurate ale acestuia continuă. Cei din anturajul lui Ştefanian spun că „One”, clubul de pe str. Nicolae Iorga, unde acesta era asociat, ar fi fost doar un paravan pentru consumul de droguri. Un fost angajat al localului spune că etnobotanicele erau la ordinea zilei, scandalurile nu lipseau din peisaj, dar totul mergea ca pe roate întrucât „garda” (poliţia - n.r.) nu îi “călca” niciodată pentru că “avea grijă” tatăl lui Ştefanian. „În 2009, într-o perioadă, au venit mai mulţi nemţi, care lucrau la eoliene. Cumpărau etnobotanice şi se drogau în club. Luau un plic cu 50 de lei, în condiţiile în care acesta costa 25 de lei. Ei spuneau că au aflat că acest club îi aparţine unui om de la Crimă Organizată şi că de aceea e aşa scump pliculeţul şi le convenea să plătească atât pentru că aveau garanţia că nu vine nimeni să îi ia pe sus. Partea proastă e că uneori erau păcăliţi şi în loc de etnobotanice li se vindea sare de lămâie şi, după ce o prizau, îi bufnea sângele pe nas”, a declarat Marius Ionel Andrei. Acesta a adăugat că, după un weekend nebun, în care nemţii s-au drogat cu etnobotanice, unul dintre ei a murit. „Într-o luni, am aflat că unul dintre nemţii care petrecuseră în club în weekend a murit. La necropsie i s-au descoperit substanţe psihoactive în organism. Creţu (porecla lui Adrian Ştefanian - n.r.) s-a enervat foarte tare, spunând că moartea individului i-a stricat afacerea cu droguri şi i-a pierdut pe nemţi de clienţi, lucru care de altfel s-a şi întâmplat”, a mai spus Andrei. Tânărul a adăugat că plicurile cu etnobotanice erau vândute de nişte ţigănuşi, iar Ştefanian îşi lua partea în fiecare seară.

“M-AU TERORIZAT” Unii dintre cei care se drogau ajungeau într-un aşa hal încât atunci când rămâneau fără bani erau în stare de orice. „Am intrat odată în toaleta clubului şi l-am găsit pe un tip cu mai multe plicuri în mână şi altele împrăştiate pe jos, în jurul lui, toate fiind goale. L-am întrebat ce-i cu el şi mi-a zis că nu mai are bani de droguri şi m-a rugat să nu-i spun lui Creţu că linge resturile de etnobotanice din plicurile golite de alţii”, a adăugat Andrei. Şi locatarii blocurilor din vecinătatea clubului confirmă că în local se consumau droguri. “Se drogau în permanenţă. Cred că în afară de etnobotanice mai luau şi altceva, pentru că dimineaţa, în grădina din faţa blocului găseam numai seringi. Tânărul acesta, Ştefanian, s-a luat de mine şi m-a înjurat. Ieşeau din club şi făceau gălăgie, iar eu ieşeam la geam şi le făceam poze. Au prins pică pe mine şi mi-au zgâriat şi maşina. M-au terorizat!”, a declarat o constănţeancă care locuieşte în blocul de peste drum de club. Şi drogurile nu erau singura afacere ilicită a lui Ştefanian, după cum spune Andrei. El ar fi vândut în club băutură contrafăcută cumpărată de la diferite persoane, tatăl lui Ştefanian fiind la curent şi cu această ilegalitate.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Ştiri de ultimă oră
123

Pagina a fost generata in 1.0815 secunde