Acasa | Arhiva | Contact

Vineri, 12 Aprilie 2013

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
TOP 5
(12 Aprilie 2013)
Arbitri agresați la Mangalia
(3379 accesari)
Camătă de 1.000 de euro pe lună
(2784 accesari)
Pod militar furat de un polițist și un ceferist
(2307 accesari)
Șoferiță băută
(1608 accesari)
Bisericile de cretă - istorie mâncată de mucegaiuri
(1428 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
 
Inapoi la Sanatate

Vineri, 12 Aprilie 2013

Medicamente noi pentru Parkinson, în studiu

Medicamente noi pentru Parkinson, în studiu
Peste 30 de medicamente pentru bolnavii de Parkinson și peste 600 pentru afecțiuni neurologice se află în cercetare și dezvoltare la nivel mondial, conform ultimului raport PhRma, a anunțat directorul executiv adjunct al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM), Dan Zaharescu. Statisticile Asociației Europene de Parkinson trag un semnal de alarmă cu privire la incidența cazurilor de Parkinson în viitor. Ultimele date arată că, la nivel european, sunt 1,2 milioane pacienți cu Parkinson, iar numărul acestora este așteptat să se dubleze până în 2030. În România, datele Asociației Române AntiParkinson arată că sunt peste 70.000 de bolnavi cu Parkinson și un număr mult mai mare de pacienți cu această afecțiune care încă nu au fost diagnosticați. Specialiștii spun că impactul economic al acestei boli este unul major, mai ales dacă afecțiunea este diagnosticată într-un stadiu avansat. În România, tratamentul unui pacient constă fie în terapii medicamentoase, care pot depăși 3.000 de lei lunar, fie în operații care pot îmbunătăți considerabil calitatea vieții, dar al căror preț variază între 30.000 și 80.000 de lei. „Din cauza lipsei fondurilor, mulți dintre pacienții care au indicații terapeutice pentru operație sunt trecuți pe liste de așteptare, timp în care boala avansează și astfel scade dramatic capacitatea motorie și cognitivă a acestora”, potrivit Asociației Române AntiParkinson.
PUBLICITATE
Comentarii in legatura cu acest articol
  1. Fonduri Europene Nerambursabile
    de la Fonduri Europene Nerambursabile (14:09:21 12 Aprilie 2013)

    Acum este momentul : in 2013 ,Fondurile Europene Nerambursabile se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ala Uniunii Europene! Iata cum obti fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile .Afli mai multe detalii pe www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Du-te la pagina 1
Calificativ actual Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00
Numar de voturi 0
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
Ați cumpăra produse tradiționale perisabile de pe Facebook?
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 3,3673 RON
1 EURO = 4,3960 RON
convertor valutar
PUBLICITATE OUTDOOR
 
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.0104 secunde
Powered by
Inchide