Muşcat de un Amstaff lăsat singur pe stradă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Dacă era nepotul meu de doi ani, cum se apăra?” Muşcat de un Amstaff lăsat singur pe stradă
Eveniment 13 Septembrie 2013 / 00:00 3052 accesări 1 comentariu
Victima, Refic Avamil: „A sărit la piciorul meu şi mi-a smuls bucăţi de carne, de la gambă până la laba piciorului. După ce m-a muşcat de mai multe ori, am reuşit să intru în curte şi să închid poarta, doar aşa am scăpat. M-a mai muşcat o dată în pr

Victima, Refic Avamil: „A sărit la piciorul meu şi mi-a smuls bucăţi de carne, de la gambă până la laba piciorului. După ce m-a muşcat de mai multe ori, am reuşit să intru în curte şi să închid poarta, doar aşa am scăpat. M-a mai muşcat o dată în pr

După scandalul izbucnit săptămâna trecută, cu maidanezii care au omorât un copil în Capitală, un caz de agresiune canină a apărut, ieri, la Constanţa. De această dată, nu un maidanez a fost protagonistul, ci un câine de rasă, cu stăpân, lăsat nesupravegheat pe stradă. Vorbim de un Amstaff a cărui victimă a fost un bărbat de 56 de ani, Refic Avamil, care locuieşte pe strada Constantin Brătescu. Bărbatul spune că a ieşit la poartă să se întâlnească cu un prieten, când a fost atacat de câinele vecinilor de vizavi, care umbla dezlegat pe stradă şi fără botniţă. „A sărit la piciorul meu şi mi-a smuls bucăţi de carne, de la gambă până la laba piciorului. După ce m-a muşcat de mai multe ori, am reuşit să intru în curte şi să închid poarta. Doar aşa am scăpat. M-a mai muşcat o dată în primăvară, dar superficial. Este inadmisibil să laşi un câine periculos pe stradă, nesupravegheat! Ce se întâmpla dacă în locul meu era nepotul de doi ani? El cum se apăra?!?”, a spus Refic Avamil. Un martor al incidentului a sunat la 112 şi rănitul a fost transportat de o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost operat.

NEGARE Vecina lui Refic Avamil a negat cu vehemenţă că cel care l-a muşcat pe bărbat ar fi câinele ei. „Poarta stă încuiată şi, dacă nu deschid eu, câinele meu nu are cum să iasă. Mai mult, el stă legat în permanenţă cu lanţul. Poate a fost câinele vecinilor mei, că şi ei au unul de aceeaşi rasă, la fel ca al meu. Vecinul nu are nicio probă că a fost câinele meu”, a declarat Felicia Ilie, vecina lui Refic Avamil. Contrar celor declarate de femeie, Poliţia a confirmat că cel care l-a agresat pe bărbat este câinele ei, un Amstaff pe care îl cheamă Zeus. În plus, există şi mai mulţi martori care confirmă spusele victimei. „Eu venisem la prietenul meu şi nu puteam să intru în curte, pentru că era acest câine la poartă. L-am sunat şi, când a ieşit el, câinele l-a muşcat. Imediat, animalul a intrat în curtea de vizavi, iar poarta s-a închis după el, de parcă cineva ar fi împins-o”, a declarat amicul bărbatului muşcat. Victima a depus plângere la Secţia 3 Poliţie Constanţa, iar în cursul zilei de astăzi se va prezenta la Serviciul de Medicină Legală pentru a-şi scoate un certificat medico-legal. „În cauză, poliţiştii au deschis o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului. În cazul în care vor fi întrunite elementele constitutive ale unei infracţiuni, va fi deschis un dosar de cercetare penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, insp. pp. Carmen Şerbănescu.

1 comentariu

qsWqARot 21:47:00 / 30 Aprilie 2014
DCPuVvvHGcMi

Eu am mai spus si in alte randuri: s-ar parea ca asta-i surniga lor strategie de promovare a postului. Adica sa posteze mesaje pe bloguri.Nu tu evenumente de responsabilitate sociala, nu tu crearea de identitate pe fiecare prezentator in parte. Ca sa nu mai spun ca nu au nici marca inregistrata la OSIM.Tot garda veche ramane competenta pe domeniul asta: Val Manescu, Dan Siminaru, Florin Popescu, Marius Curucli, Dorin Ciulina, VEM Iar lista poate continua. In nici un caz cu cei care scriu pe acest blog din partea UNU TV.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Ştiri de ultimă oră
123

Pagina a fost generata in 0.6439 secunde