Victor Ponta, la masă cu Regele Mihai I

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La ceas aniversar Victor Ponta, la masă cu Regele Mihai I
Eveniment 08 Noiembrie 2013 / 00:00 228 accesări 0 comentarii
Premierul Victor Ponta a fost invitat, ieri, de Regele Mihai I la Palatul Elisabeta, pentru a lua prânzul, evenimentul fiind un preambul al petrecerii care va avea loc astăzi, cu ocazia sărbătoririi zilei de naştere şi a numelui regelui

Premierul Victor Ponta a fost invitat, ieri, de Regele Mihai I la Palatul Elisabeta, pentru a lua prânzul, evenimentul fiind un preambul al petrecerii care va avea loc astăzi, cu ocazia sărbătoririi zilei de naştere şi a numelui regelui

PETRECERE Mare pretrecere la Palatul Elisabeta din Bucureşti, unde Regele Mihai I va organiza o petrecere cu ocazia sărbătoririi zilei de naştere şi a numelui. Cu toate că Regele a împlinit în 25 octombrie 92 de viaţă, Casa Regală a ales să sărbătorească acest eveniment abia astăzi, în ziua Sfinţilor Mihail şi Gavriil. Porţile Palatului Elisabeta vor fi deschise, de la ora 10.00, tuturor celor care vor să îi ureze Regelui Mihai I “La mulţi ani”, după care, la ora 11.00, acesta va ieşi în balconul Palatului, pentru a saluta participanţii. Cu această ocazie, va avea loc, timp de 45 de minute, un concert în grădina Palatului. Intrarea este liberă, fără invitaţii.

INVITAŢII Evenimentele dedicate Regelui Mihai din această săptămână au debutat miercuri, când au avut loc o serie de prânzuri oficiale în Sufrageria mare a Palatului Elisabeta, unde au fost invitate personalităţi marcante ale vieţii sociale, culturale, politice şi diplomatice din România. La evenimente, alături de Regele Mihai I, au luat parte principesa Margareta, principele Radu şi principele Nicolae. Printre personalităţile invitate să ia prânzul cu Regele Mihai a fost şi premierul Victor Ponta. Nu a fost invitat Traian Băsescu, care nu a ezitat să-l atace public pe Rege, despre care a spus că “a fost slugă la ruşi şi a săvârşit un act de trădare în 1947, în momentul în care a abdicat şi a părăsit ţara”. Neinvitarea şefului statului la masă cu Regele Mihai nu este însă o surpriză, mai ales că Băsescu este cunoscut ca fiind mai apropiat de Paul Lambrino, autointitulat prinţ, cu pretenţii la moştenirea coroanei regale.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Ştiri de ultimă oră
123

Pagina a fost generata in 0.2975 secunde