Acasa | Arhiva | Contact

Vineri, 08 Noiembrie 2013

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
TOP 5
(08 Noiembrie 2013)
Scandal la firma de amanet „Concret”
(11821 accesari)
Mamaia va avea o promenadă „ca afară”
(3078 accesari)
Cine sunt campionii economiei constănțene
(1391 accesari)
Zeci de mii de euro pentru un liceu constănțean
(1091 accesari)
Pacienții care au cumpărat Pegasys să meargă urgent la medic!
(1023 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
 

Vineri, 08 Noiembrie 2013

La ceas aniversar

Victor Ponta, la masă cu Regele Mihai I

Tatian IORGA (tatian.iorga@telegrafonline.ro)

Victor Ponta, la masă cu Regele Mihai I Premierul Victor Ponta a fost invitat, ieri, de Regele Mihai I la Palatul Elisabeta, pentru a lua prânzul, evenimentul fiind un preambul al petrecerii care va avea loc astăzi, cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere și a numelui regelui

PETRECERE Mare pretrecere la Palatul Elisabeta din București, unde Regele Mihai I va organiza o petrecere cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere și a numelui. Cu toate că Regele a împlinit în 25 octombrie 92 de viață, Casa Regală a ales să sărbătorească acest eveniment abia astăzi, în ziua Sfinților Mihail și Gavriil. Porțile Palatului Elisabeta vor fi deschise, de la ora 10.00, tuturor celor care vor să îi ureze Regelui Mihai I “La mulți ani”, după care, la ora 11.00, acesta va ieși în balconul Palatului, pentru a saluta participanții. Cu această ocazie, va avea loc, timp de 45 de minute, un concert în grădina Palatului. Intrarea este liberă, fără invitații.


PUBLICITATE

INVITAȚII Evenimentele dedicate Regelui Mihai din această săptămână au debutat miercuri, când au avut loc o serie de prânzuri oficiale în Sufrageria mare a Palatului Elisabeta, unde au fost invitate personalități marcante ale vieții sociale, culturale, politice și diplomatice din România. La evenimente, alături de Regele Mihai I, au luat parte principesa Margareta, principele Radu și principele Nicolae. Printre personalitățile invitate să ia prânzul cu Regele Mihai a fost și premierul Victor Ponta. Nu a fost invitat Traian Băsescu, care nu a ezitat să-l atace public pe Rege, despre care a spus că “a fost slugă la ruși și a săvârșit un act de trădare în 1947, în momentul în care a abdicat și a părăsit țara”. Neinvitarea șefului statului la masă cu Regele Mihai nu este însă o surpriză, mai ales că Băsescu este cunoscut ca fiind mai apropiat de Paul Lambrino, autointitulat prinț, cu pretenții la moștenirea coroanei regale.

Comentarii in legatura cu acest articol
  1. DOAMNE
    de la cc (09:34:18 08 Noiembrie 2013)

    in ce hal a ajuns si Regele asta sa stea la masa cu sovieticul mic si mincinos si parsiv si tradator al RO si etc, etc ,etcetcetcetcetcetcetcetc

  2. un cc în delir
    de la anamneza (15:26:27 08 Noiembrie 2013)

    un subiect in delir cognitiv, de patologie a fantasmei, clasificată medical. Adică un caz clinic.

Du-te la pagina 1
Calificativ actual Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00Rating: 0.00
Numar de voturi 0
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
Ați cumpăra produse tradiționale perisabile de pe Facebook?
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 3,3104 RON
1 EURO = 4,4424 RON
convertor valutar
PUBLICITATE OUTDOOR
 
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.0108 secunde
Powered by
Inchide