Avem drumuri înzăpezite la Constanța (?!)

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În pragul deschiderii sezonului estival Avem drumuri înzăpezite la Constanța (?!)
Social 21 Aprilie 2017 / 16:20 4729 accesări 1 comentariu
Așa se prezenta, vineri, drumul județean care leagă localitățile Cogealac și Grădina (sursa foto:Facebook)

Așa se prezenta, vineri, drumul județean care leagă localitățile Cogealac și Grădina (sursa foto:Facebook)

Deși ne pregăteam de deschiderea sezonului estival, natura ne-a oferit o surpriză... neplăcută. Iarna s-a întors și s-a făcut simțită inclusiv în județul Constanța, care nu a fost iertat de ninsoare. Vineri, în jurul prânzului, circulația pe mai multe drumuri din județul Constanța se desfășura cu mare dificultate. Spre exemplu, un constănțean a scris pe Facebook că drumul dintre Pantelimon și Vulturu era aproape impracticabil pe o porțiune de un kilometru, iar vizibilitatea era extrem de mică din cauza vântului care a spulberat zăpada. Într-o situație similară se găsea și drumul județean care leagă localitățile Cogealac și Grădina.

loading...

1 comentariu

Miha 16:28:04 / 21 Aprilie 2017
operatori online

Cautam operatori calculator pentru promovarea unui proiect extraordinar. Se lucreaza de acasa full time sau part-time. Beneficii: *contract de comision * instruire gratuita si suport * castiguri in functie de realizari si munca depusa * scrisoare de recomandare pentru cei interesati Cerinte: *cunostinte minime despre navigarea pe internet * cunostinte minime despre pachetul Office (in special Word si Excel) * cunostinte minime de limba engleza * perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou sunt calitatile pe care le cautam la un candidat Cereti acum detalii la newopportunity801@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

123
Pagina a fost generata in 0.2752 secunde