Cum poți pregăti supa cremă cu somon afumat!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum poți pregăti supa cremă cu somon afumat!

Culinar 03 Februarie 2016 / 18:00 2439 accesări

Dacă, de obicei, somonul este pregătit la grătar sau la cuptor, vă propunem o rețetă de supă cremă de somon afumat, aromată și hrănitoare. Pentru a o pregăti, aveți nevoie de 300 de grame de somon afumat, două cepe medii, un morcov, un ardei gras mic, 5 căni sau 1,25 litri de apă, piper, sare și chilli și cozi de ceapă verde chivas pentru servit. Legumele tăiate în bucăți potrivite se pun la fiert cu puțină sare, nu foarte multă, pentru că și somonul este sărat, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu piper și chilli, se lasă să se mai răcească, apoi toate legumele și somonul se pun în blender și se omogenizează bine compoziția. Pentru a regla grosimea supei, puteți opri din apa în care au fiert legumele, pe care să o adăugați în blender la sfârșit. Supa se servește caldă cu chivas proaspăt sau cu ceapă verde - frunzele verzi - tăiată mărunt.



12