Fără apă din cauza unei avarii la nivelul liniilor de alimentare cu înaltă tensiune

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fără apă din cauza unei avarii la nivelul liniilor de alimentare cu înaltă tensiune
Social 21 Aprilie 2017 / 11:40 280 accesări 1 comentariu

Astăzi-21 aprilie 2017, în jurul orei 11,00, din cauza vântului, la nivelul liniilor de alimentare cu tensiune din zona Vâlcele s-a înregistrat o avarie, ce a dus la sistarea furnizării energiei către stația de pompare din localitate. Echipele Enel au fost anunțate despre această avarie. Pentru încă două ore, abonații din localitatea Vâlcele nu sunt afectați de lipsa apei potabile, dar în situația în care avaria Enel nu va fi remediată în acest interval, stația de pompare nu poate funcționa, în lipsa alimentării cu energie electrică. Asigurăm toți consumatorii că lucrătorii RAJA vor reluă imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, după ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie stațiile de pompare.

loading...

1 comentariu

Ioan 13:45:51 / 21 Aprilie 2017
Oferta soc!

Cautam colaboratori,operatori PC pentru a lucra part-time sau full-time într-o afacere foarte îndrăzneţă din ROMANIA. Se lucrează comod de acasă/ de la serviciu, maxim 2 ore pe zi, în funcţie de abilităţi. Cerinţe:- dorinţă infinită de a învăţa cât mai mult în acest proiect unic la noi în ţară - calculator/laptop/tabletă/smartphone - conexiune internet - cunoştinţe minime PC/utilizare internet (word, pdf, e-mail).Vârsta minima 18 ani. - foarte multă răbdare, seriozitate, ambiţie și perseverenţă.Cere urgent DETALII la: corisioan@yahoo.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

123
Pagina a fost generata in 0.2541 secunde