Minivacanță la orizont! Ziua de 2 iunie este liberă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Minivacanță la orizont! Ziua de 2 iunie este liberă!
Social 19 Mai 2017 / 17:31 141 accesări 1 comentariu

Pe românii care lucrează la stat îi paște o nouă minivacanță. După ce ziua de 1 iunie a fost stabilită drept zi liberă prin lege, Guvernul a decis, printr-o hotărâre, ca anul acesta și ziua de 2 iunie să fie liberă, urmând să fie recuperată pe data de 10 iunie sau, fracționat, până pe 16 iunie. „Pentru ziua stabilită ca zi liberă, instituțiile publice își vor desfășura activitatea în regim de program normal în ziua de 10 iunie 2017 sau se va prelungi corespunzător timpul de lucru până pe data de 16 iunie 2017, potrivit planificărilor stabilite”, se specifică în Hotărârea Executivului. Potrivit documentului, ziua de 2 iunie nu va fi liberă pentru locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă din cauza caracterului procesului de producție sau specificului activității. De asemenea, nu se acordă zi liberă magistraților și celorlalte categorii de personal din cadrul instanțelor judecătorești implicate în soluționarea proceselor cu termen în data de 2 iunie și nici participanților în aceste procese. În urma deciziei Executivului, bugetarii vor avea la începutul lui iunie o minivacanță de 5 zile, începând din 1 iunie (care cade joi) până în 5 iunie (care cade luni și este a doua zi de Rusalii, deci tot o zi liberă stabilită prin lege). Amintim că Ziua Copilului - 1 iunie a fost declarată zi liberă după ce Parlamentul a adoptat o lege ai cărei inițiatori au motivat că timpul petrecut de părinți alături de copii reprezintă cea mai eficientă și simplă metodă de a forma și consolida o relație sănătoasă copil - părinte.

loading...

1 comentariu

Ad 20:22:27 / 19 Mai 2017
BANI ACASA: AM DAT DEJA EXTRA-BONUS 250 DE DOLARI!

BANI ACASA: NOI AM DAT DEJA EXTRA-BONUS 250 DE DOLARI! Lucrati acasa, la calculator, in timpul liber. Pe langa alte tipuri de castiguri, noi am dat deja și extra-bonus 250 DE DOLARI CHIAR DIN PRIMA LUNA a seriei de activitati speciale lansate la data de 12 aprilie 2017. Suntem pregatiti sa va ajutam pas cu pas, in asa fel incat sa castigati sigur, simplu si comod bani. Oferim si solicitam SERIOZITATE! Nu ne cautati decat dupa ce v-ati hotarat cu seriozitate! Cereti detalii mai multe la adresa de email: nnarcisadrian@yahoo.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

123
Pagina a fost generata in 0.2525 secunde