Telegraf Online - Culinar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Culinar

„Coppa Trump“, înghețata creată special cu ocazia vizitei președintelui SUA în Italia
vineri, 26 mai „Coppa Trump“, înghețata creată special cu ocazia vizitei președintelui SUA în Italia

Președintele american Donald Trump se va putea delecta cu o delicatesă realizată special pentru el în timpul vizitei în orașul italian Taormina cu ocazia summitului G7 din această săptămână: "Coppa Trump", concepută de un magazin local de înghețată, informează vineri DPA ...

0 comentarii
Festin culinar de mare artă, la Festivalul Peștelui și al Fructelor de Mare
8 mai Festin culinar de mare artă, la Festivalul Peștelui și al Fructelor de Mare

Cei mai pricepuți bucătari în materie de preparate cu specific pescăresc s-au reunit, luni, în cadrul Festivalului Peștelui și al Fructelor de Mare. Aproape 50 de unități de alimentație publică din Constanța, Tulcea și chiar și din Brăila s-au întrecut în preparate gustoase ...

2 comentarii
Cel mai scump taco din lume, aziționat de un american pentru 7.000 de dolari
2 mai Cel mai scump taco din lume, aziționat de un american pentru 7.000 de dolari

Cel mai scump taco din lume, creat de un bucătar mexican, a fost achiziționat pentru suma de 7.000 de dolari de un american care nici măcar nu l-a gustat, în timpul unei licitații desfășurate în stațiunea mexicană Los Cabos, informează AFP. Această versiune de lux a popularului fel de ...

0 comentarii
Balmoșul transilvănean – zile de sapă, zile de coasă și zile de efort
29 aprilie Balmoșul transilvănean – zile de sapă, zile de coasă și zile de efort

Ministrul Culturii și Identității Naționale, Ioan Vulpescu, și-a început a doua zi a vizitei sale în județul Bistrița-Năsăud la Festivalul balmoșului transilvan, organizat la Complexul Muzeal Județean în cadrul manifestărilor dedicate celor 65 de ani de viață muzeistică la Bistrița ...

1 comentariu
De 1 Mai, românul consumă mici cât pentru o lună întreagă
28 aprilie De 1 Mai, românul consumă mici cât pentru o lună întreagă

Românii sunt recunoscuți drept mari consumatori de mici, mai ales în perioada verii, însă apogeul vânzărilor îl reprezintă minivacanța de 1 Mai, când pe parcursul a 2-3 zile vânzările ajung și la 1.500 de tone, astfel că pe grătare "sfârâie" ...

1 comentariu
Parfumul comestibil, inventat de un chef român
19 aprilie Parfumul comestibil, inventat de un chef român

Un bucătar din Alba Iulia a inventat un parfum comestibil, pe care îl foloseşte pentru mâncărurile dulci, dar și pentru corp. Esenţa este unică în România şi este testată de clienții unui restaurant din municipiul Sebeș. Parfumul „Vert de Toma”, creat de bucătarul Cosmin ...

1 comentariu
Spanac cu miel și plăcintă cu brânză
13 aprilie Spanac cu miel și plăcintă cu brânză

În cadrul acestei rubrici vă prezentăm rețete culinare vechi, preluate din diferite ''tratate'' de specialitate, precizând, de fiecare dată, sursa, potrivit Agerpres. Săptămâna aceasta, vă propunem ''Spanac cu miel'' și ''Plăcintă cu ...

0 comentarii
Ce te faci când uiți să cumperi pâine?!
12 aprilie Ce te faci când uiți să cumperi pâine?!

Faci o clătită „specială“ din... ghici?... aluat de clătită: un ou, apă minerală sau, mai bine, bere, făină cât să se facă aluatul ca o smântână mai groasă, sare, mărar uscat și puțin piper (și, poate, puțin suc de roșii pentru cei cărora le place aventura gustului) ...

0 comentarii
Mirosul de prăjeală, sancționat cu amendă în Italia
12 aprilie Mirosul de prăjeală, sancționat cu amendă în Italia

O familie din Italia a fost amendată cu 2.000 de euro, din cauza mirosului de prăjeală care ieșea din bucătăria lor, un tribunal considerând că și-a hărțuit olfactiv vecinii, relatează online ziarul spaniol El Pais. Este un caz fără precedent, un tribunal italian considerând mirosul de ...

0 comentarii
Paște 2017 - producție-record de pască și cozonac
6 aprilie Paște 2017 - producție-record de pască și cozonac

Afacerile cu pască vor bate toate recordurile post-criză în această perioadă a sărbătorilor pascale, cinci milioane de bucăți fiind gata să apară pe rafturi (cu mult peste nivelul din 2016). Totodată, piața cozonacilor va crește cu 5% în acest an, până la 7,5 milioane de bucăți ...

0 comentarii
123...18
123
Pagina a fost generata in 0.3024 secunde