Telegraf Online - Culinar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Culinar

Nu vom mai avea cafea din cauza schimbărilor climatice?
13 iulie Nu vom mai avea cafea din cauza schimbărilor climatice?

Schimbările climatice pun în pericol producția mondială de cafea, depășită de cerere în ultimii ani, au avertizat experții și autoritățile columbiene la primul Forum mondial al țărilor producătoare de cafea, informează AFP. "Toată lumea va fi afectată. Cafeaua este foarte sensibilă la ...

0 comentarii
”Scampi” de creveți
4 iulie ”Scampi” de creveți

Pentru astăzi, creveți! Să fim în ton cu marea, cu soarele, cu vacanța.. Ingrediente: 2 linguri unt 2 linguri de ulei de măsline 4 căței de usturoi, tocați ½ ceasca de vin alb sec (sau bulion) ¾ linguriță sare ⅛ linguriță ...

0 comentarii
Tapas cu brânză de capră
1 iulie Tapas cu brânză de capră

Rețetă de weekend Sunt ușoare, sunt gustoase și potrivite pentru vremea de-afară! Ingrediente: 8 felii de ciabatta groase de 1 cm Ulei de măsline extra-virgin 2 căței de usturoi, tăiați în două 4 roșii Sare, piper Brânză de capră ...

0 comentarii
Sangria rosie
28 iunie Sangria rosie

Prea cald ca să preparăm mâncare? Vă propun să ne răcorim cu un cocktail. Acesta este cel mai ușor cocktail pe care îl puteți face, deoarece conține doar cinci ingrediente. Sangria, în special sangria roșie, este una dintre băuturile preferate de secole de spanioli și portughezi, pentru ...

0 comentarii
Cea mai simplă și rapidă rețetă de limonadă
28 iunie Cea mai simplă și rapidă rețetă de limonadă

Ce poate fi mai bun pentru a alunga arșița într-unadin zilele fierbinți de vară. Dar de multe ori, chiar dacă îți este poftă de o limonadă, poate că nu ai chef să-ți faci pentru că durează o veșnicie să storci lămâile. Din fericire, există o metodă mai simplă și extrem de ...

0 comentarii
Cheesecake cu zmeură
27 iunie Cheesecake cu zmeură

Pentru că traversăm o perioadă extrem de călduroasă, vă propunem să ne răcorim cu un desert ușor și reconfortant. În plus, se prepară rapid! Ingrediente: Preparare (15 min) 1 pachet mare de biscuiți 150 gr unt topit 250 gr mascarpone 200 gr ...

0 comentarii
Ciocolata uneşte spirite şi deschide portofele! 3.390.000 de dolari pentru salvarea fabricii Cadbury
14 iunie Ciocolata uneşte spirite şi deschide portofele! 3.390.000 de dolari pentru salvarea fabricii Cadbury

Într-o singură săptămână, în Noua Zeelandă s-au strâns 3,39 milioane de dolari americani pentru salvarea fabricii de ciocolată Cadbury din orașul Dunedin, potrivit DPA. Pentru a împiedica mutarea fabricii în Australia, cetățenii obișnuiți s-au alăturat unei campanii ...

0 comentarii
„Coppa Trump“, înghețata creată special cu ocazia vizitei președintelui SUA în Italia
26 mai „Coppa Trump“, înghețata creată special cu ocazia vizitei președintelui SUA în Italia

Președintele american Donald Trump se va putea delecta cu o delicatesă realizată special pentru el în timpul vizitei în orașul italian Taormina cu ocazia summitului G7 din această săptămână: "Coppa Trump", concepută de un magazin local de înghețată, informează vineri DPA ...

0 comentarii
Festin culinar de mare artă, la Festivalul Peștelui și al Fructelor de Mare
8 mai Festin culinar de mare artă, la Festivalul Peștelui și al Fructelor de Mare

Cei mai pricepuți bucătari în materie de preparate cu specific pescăresc s-au reunit, luni, în cadrul Festivalului Peștelui și al Fructelor de Mare. Aproape 50 de unități de alimentație publică din Constanța, Tulcea și chiar și din Brăila s-au întrecut în preparate gustoase ...

1 comentariu
Cel mai scump taco din lume, aziționat de un american pentru 7.000 de dolari
2 mai Cel mai scump taco din lume, aziționat de un american pentru 7.000 de dolari

Cel mai scump taco din lume, creat de un bucătar mexican, a fost achiziționat pentru suma de 7.000 de dolari de un american care nici măcar nu l-a gustat, în timpul unei licitații desfășurate în stațiunea mexicană Los Cabos, informează AFP. Această versiune de lux a popularului fel de ...

0 comentarii
123...19
123
Cele mai vizualizate ştiri
Pagina a fost generata in 0.2322 secunde