Trucuri. Ce faci dacă ți s-a tăiat maioneza

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trucuri. Ce faci dacă ți s-a tăiat maioneza

Culinar 14 Octombrie 2016 / 15:54 2319 accesări

Iată câteva trucuri pentru momentele în care vrei să faci maioneză acasă, dar constați că, în timpul preparării, ți s-a tăiat. Ar fi bine să știi că, uneori, cu un strop de sare îşi poate reveni. Deși maioneza devine puţin mai grunjoasă, mixând se netezeşte. Mai poţi adăuga un alt gălbenuş, fiert moale, şi vei constata că se leagă. Tot dacă s-a tăiat, adaugă câţiva stropi de oţet sau de apă caldă. De asemenea, poţi pune un gălbenuş crud într-o farfurie, pe care îl amesteci cu puţin ulei, cu o lingură frecată cu usturoi. Apoi, îl adaugi puţin câte puţin peste maioneza tăiată.



12