Un bebeluș de numai câteva luni internat cu rujeolă a murit

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un bebeluș de numai câteva luni internat cu rujeolă a murit
Sănătate 19 Aprilie 2017 / 19:59 1047 accesări 2 comentarii

Un bebeluș de câteva luni internat cu rujeolă a murit la Spitalul de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara, în urma unei bronhopneumonii. Acesta este cel de-al 22-lea caz de deces înregistrat în România din cauza rujeolei. Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara, medicul Mihai Gafencu, a declarat, miercuri, că bebelușul avea câteva luni, a fost internat cu rujeolă și a murit sâmbătă. “Rujeola era complicată cu o bronhopneumonie”, a spus Mihai Gafencu. Medicii spun că micuțul nu era vaccinat. Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, până la data de 14 aprilie, fuseseră înregistrate 21 de decese cauzate de epidemia de rujeolă. “Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România până la data de 14.04.2017 este 4.793, din care 21 de decese (5 în jud. Arad, 5 în jud. Timiș, 5 în jud. Dolj, 3 în jud. Caraș Severin, 1 în jud. Călărași, 1 în jud. Satu Mare și 1 în București). S-au înregistrat cazuri de rujeolă în 38 de judete”, reiese din raportarea Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile.

Taguri articol
loading...

2 comentarii

... 12:12:56 / 20 Aprilie 2017
...

Ninel Peia zice ca e infestare voita cu rujeola, sa faca oamenii sa se vaccineze cu otravuri. La cat de tradatori sunt majoritatea politicienilor, il cred. Dr. Adrian Cacovean spune si el NU vaccinarii. La fel Robert de Niro si alte personalitati. Nu va bagati otravuri in voi prin vaccinuri.

Cristina 21:06:45 / 23 Aprilie 2017
Urgent castiguri online

Urgent castiguri online! Cautam urgent persoane serioase care vor sa lucreze acasa, cate 2 ore pe zi, pentru castiguri in timpul liber. Cereti mai multe informatii la adresa noastra de email: cristina.r1989@yahoo.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

123
Pagina a fost generata in 0.2414 secunde