1 Iunie, prilej de promovare electorală altfel?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
1 Iunie, prilej de promovare electorală altfel?
Politică 01 Iunie 2016 / 20:28 1390 accesări 0 comentarii
Candidatul PSD-UNPR la Primăria București, Gabriela Firea, a postat fotografii cu propii copii, de 1 iunie. O fi în scopuri electorale?

Candidatul PSD-UNPR la Primăria București, Gabriela Firea, a postat fotografii cu propii copii, de 1 iunie. O fi în scopuri electorale?

Dacă 1 iunie pică exact în campania electorală, politicienii au ocazia să se promoveze altfel decât prin atacuri adresate contracandidaților și discursuri plictisitoare despre proiecte fantasmagorice. Ca o culme a coincidenței, mai mulți politicieni care au copii, postează, în această perioadă, poze cu ei și odraslele lor, în care își arată bucuria de a fi părinte. De exemplu, candidatul PSD - UNPR la Primăria Generală București, Gabriela Firea, a ieșit cu băieții săi cei mici, David Petru (4 ani) și Zian Mihail (1 an), în Parcul Sebastian din Sectorul 5, unde a făcut câteva fotografii pe care le-a și postat pe facebook. Nici proaspăta mămică Alina Gorghiu, co-președinte PNL, și-a făcut o poză în timp ce îl ține în brațe pe fiul său, Noah. La fel au procedat și co-președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu și candidatul PSD la Primăria Sectorului 5 București, Marian Vanghelie. E normal ca politicienii săî fie mândri de proprii copii, la fel ca orice alt om, însă, tocmai pentru că sunt implicați într-un domeniu în care domnește compromisul, nu este de mirare ca ei să se afișeze cu odraslele lor doar de dragul de a atrage mai multe voturi. Până la urmă, scopul scuză mijloacele. Iar cei prea mirați de această „strategie” să caute pe internet numele Cornel George Comșa, candidat la Primăria Brașov. Vor observa că el a afișat o poză cu bebelușul său pe un banner electoral gigantic.

Citește și:

Ce planuri fantastice au candidații la locale

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1338 secunde