10 ani de SMURD București. Mesajul dr. Raed Arafat!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

10 ani de SMURD București. Mesajul dr. Raed Arafat!

Sănătate 14 Mai 2018 / 13:23 927 accesări

Cei zece ani SMURD la București au însemnat peste 550000 de intervenții efectuate în serviciul populației din București și Județul Ilfov. În 15 Mai 2015 s-a înființat SMURD București în cadrul ISU București și în colaborare cu UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca. Dăruirea celor care au participat la înființarea SMURD București devenind ulterior SMURD Bucuresti-Ilfov, a făcut posibilă evoluția remarcabilă și câștigarea încrederii populației în acest serviciu și în cei care îl deservesc, este mesajul dr. Raed Arafat. Totuși, 10 ani de evoluție este puțin când vorbim despre viața unei instituții. Putem spune că SMURD București este încă la începutul drumului și totuși acest serviciu, prin oamenii săi, a demonstrat de mai multe ori cât de importantă este activitatea pe care o desfășoară în folosul comunității, a completat dr. Arafat.

Dezvoltarea acestui serviciu nu se va opri aici, urmând să crească în cursul acestui an și al anului viitor numărul echipajelor de prim ajutor și de terapie intensivă mobilă, dar și mutarea dispecerizarii pentru București și Ilfov în noul centru integrat de comandă și control pus la dispoziție de Primaria Generală a Municipiului București, această mutare fiind așteptată în cursul lunii Iunie.

La mulți ani SMURD București și la mulți ani colegilor pompieri, medici, asistenți, piloți și voluntari care fac parte din marea familie SMURD!, este mesajul transmis de dr. Raed Arafat.Ştiri recomandate

12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.157 secunde