10 oameni au murit după ce un hotel s-a prăbuşit! A fost lovit de o maşină...

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Nu e glumă

10 oameni au murit după ce un hotel s-a prăbuşit! A fost lovit de o maşină...

Externe 01 Aprilie 2018 / 17:44 250 accesări

Zece oameni au murit şi doi au fost răniţi când clădirea degradată a unui hotel de patru etaje s-a prăbuşit în oraşul Indore din centrul Indiei în statul Madhya Pradesh, a anunţat poliţia duminică. Clădirea, situată lângă o staţie de autobuz aglomerată, s-a prăbuşit sâmbătă noaptea, după ce a fost lovită de o maşină. Echipe de poliţişti şi pompieri au scos de sub dărâmături 10 de oameni în viaţă în operaţiunile de salvare din timpul nopţii. "Două femei şi opt bărbaţi, despre care se crede că sunt personal şi clienţi, au murit. Doi dintre răniţi sunt în stare critică şi au fost spitalizaţi", a declarat şeful poliţiei din zonă, Sanju Kamle, prin telefon de la locul incidentului, pentru agenţia dpa, potrivit Agerpres.

Conform presei locale, clădirea s-a prăbuşit după ce o maşină a izbit clădirea. "Am lansat investigaţii pentru a stabili cum s-a produs prăbuşirea. Clădirea, veche de peste 60 de ani, se afla deja într-o stare avansată de degradare", a mai spus Kamle.

Operaţiunile de salvare au fost încheiate şi poliţia a stabilit că nu mai sunt oameni prinşi sub dărâmături.

În oraşele indiene există mai multe clădiri vechi şi nesigure, construite cu materiale care nu corespund standardelor, şi deseori sunt raportate prăbuşiri ale acestora. Cel puţin 34 de persoane au murit după ce o clădire de apartamente s-a prăbuşit în metropola occidentală Mumbai în august 2017. Şeful guvernului statului Madhya Pradesh, unde se află oraşul Indore, a anunţat duminică o compensaţie de câte 200.000 de rupii (aproximativ 2.500 de euro) pentru familiile celor care şi-au pierdut viaţa şi 50.000 de rupii (625 euro) pentru cei răniţi.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2271 secunde