100 de kilograme de canabis descoperite în curtea unui constănţean

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

100 de kilograme de canabis descoperite în curtea unui constănţean

Eveniment 20 Octombrie 2021 / 08:50 512 accesări

La data de 18.10.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că inculpatul a deținut o cultură de cannabis într-o seră situată în curtea imobilului său, drogurile obținute urmând a fi comercializate către consumatori de pe raza județului Constanța, la prețul de 60 de lei/gram.

La data de 18.10.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare, în urma cărora a fost ridicate aproximativ 100 de kilograme de substanță vegetală verde, 2,7 kilograme de plante uscate (tulpini, frunze și muguri de cannabis), 34 de grame de cocaină, 35 de grame de cannabis (muguri), 17.800 de lei, 1.785 de euro, un pistol cu gaz, precum și materiale pentru creșterea plantelor de cannabis.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanța.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2018 secunde