10.000 lei amendă pentru o şoferiţă care a intrat cu maşina pe plajă, în plină iarnă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
10.000 lei amendă pentru o şoferiţă care a intrat cu maşina pe plajă, în plină iarnă
Administrație 11 Februarie 2019 / 12:15 1853 accesări 0 comentarii

O femeie din Bucureşti a fost amendată cu 10.000 de lei de poliţişti, după ce a intrat cu maşina pe o plajă din Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa, femeia, în vârstă de 44 de ani, din Bucureşti, a intrat duminică pe plaja cunoscută localnicilor sub numele de "3 Papuci" din oraşul Constanţa, cu un autoturism de teren, ac'iune care a fost observată de poliţiştii locali.

Femeia a fost sancţionată contravenţional.

„Persoana în cauză a fost amendată contravenţional cu suma de 10.000 de lei, sancţiunea fiind acordată pentru încălcarea OUG Nr. 19/2006, care prevede interzicerea circulaţiei sau staţionării autovehiculelor pe plajă, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor”, au declarat reprezentanţii Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1747 secunde