11 echipe la startul ediţiei a patra a Cupei Prieteniei la fotbal în sală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Competiţie cu scop umanitar 11 echipe la startul ediţiei a patra a Cupei Prieteniei la fotbal în sală
Sport 05 Ianuarie 2019 / 10:41 907 accesări 0 comentarii

La şedinţa tehnică au fost puse la punct toate detaliile desfăşurării în cele mai bune condiţii ale turneului

La şedinţa tehnică au fost puse la punct toate detaliile desfăşurării în cele mai bune condiţii ale turneului

Sâmbăta viitoare, 12 ianuarie, în sala de sport din localitatea constănţeană Castelu, se vor disputa primele meciuri din cadrul ediţiei a patra a Cupei Prieteniei la fotbal în sală, competiţie organizată de Asociaţia Uniunea Democrată a Tătarilor cu sediul în Medgidia, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al comunei Castelu.

Turneul are şi un caracter umanitar, banii strânşi din taxa de participare, minimum 250 de lei, plus din sponsorizări și donaţii, urmând să fie direcţionate către copiii din centrele de plasament, din școlile și grădinițele din zone speciale sau la alţi copii orfani ori cu situații delicate. Anul trecut, o parte din suma de bani a fost donată Secției de Pedriatrie a Spitalului din Medgidia.

Tragerea la sorţi a stabilit componenţa celor două grupe - Grupa A: Young Boys, La Chiftea, Mike’s Team Valu lui Traian, UDT Asancea Valu Traian, FC IMUM 95 Medgidia, Young Boys Balada; Grupa B: King Army Agigea, CS Nisipari, Sport Team, Old Boys Karasù şi CS Castelu.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1814 secunde