119 amenzi ale jandarmilor in ultima saptamana

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

119 amenzi ale jandarmilor in ultima saptamana

Justiție 11 Septembrie 2020 / 13:39 1078 accesări

În perioada 04-11 septembrie a.c., peste 170 jandarmi ai Grupării Mobile au acţionat zilnic, în mod independent darşi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă, în municipiul Constanţa şi pe litoralul Mării Negre, la Mamaia, Costinești și Vama Veche.
Au fost executate peste 100 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

În această perioadă jandarmii au aplicat 212 sancţiuni contravenţionale, dintre care 93 avertismente scrise şi 119 amenzi, valoarea acestora fiind de 59.400 lei.

Majoritatea sancțiunilor contavenționale au fost acordate pe linia comerţului ilegal cu produse de patiserie, (covrigi, gogoși, cornuri), fructe, (piersici, caise, fructe de pădure, mere glazurate) șiporumb fiert.

Recomandăm turiștilor să nu cumpere produse alimentare din locuri neautorizate, comerciantul respectiv nu are posibilitatea sa asigure condițiile optime de transport, depozitare si comercializare si nu poate elibera bon de casa cu care să justificați tranzacția comercială si riscați să achiziționați un produs neconform sau chiar nesigur care poate să vă afecteze sănătatea.

De asemenea, jandarmii grupării au constatattrei fapte de natură penală, dintre careuna în mod independent şi două în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi patru făptuitori.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.6595 secunde