15 decembrie, o zi blestemată!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

15 decembrie, o zi blestemată!

Eveniment 16 Decembrie 2018 / 17:46 1042 accesări

Suntem convinşi că asta cred şoferii, persoanele rănite şi ceilalţi oameni implicaţi cu sau fără de voie în diferite tipuri de accidente sau infracţiuni.

Povestea acestei zile începe cu ora 8.40, atunci când polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care a condus un autoturism, pe aleea Egretei din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În aceeaşi zi, în jurul ora 15.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din localitatea Sarichioi, județul Tulcea, care a condus un autoturism, pe bulevardul Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Mai pe seară, mai precis în jurul orei 21.35, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Medgidia, a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, dinspre strada Dezrobirii, iar la intersecția cu sensul giratoriu din dreptul aleii de acces către bulevardul Aurel Vlaicu, nu ar fi acordat prioritate unui alt autoturism, condus în sensul giratoriu de un alt bărbat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager din al doilea autoturism, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din orașul Năvodari. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au stabilit că șoferul vionovat de producerea accidentului se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,79 mg/l alcool în aer pur expirat, fapt pentru care l-au condus la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Ulterior, conducătorul auto a devenit agresiv și a adus amenințări unui polițist din cadrul Poliției Rutiere Constanța, care se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu. În dimineața zilei de 16 decembrie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe conducătorul auto pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, introducându-l în C.R.A.P. al IPJ Constanța.

La scurt timp, după, adică în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Corbu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Principală din Corbu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Puţin după miezul nopţii, în jurul orei 00.40, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au depistat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 395, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.Ştiri recomandate

12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.2091 secunde