150 de lucrători poștali au protestat, nemulţumiţi de salariile mici şi condiţiile de muncă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
150 de lucrători poștali au protestat, nemulţumiţi de salariile mici şi condiţiile de muncă
Social 07 Octombrie 2016 / 11:40 328 accesări 1 comentariu

Angajaţii Poștei Române din Timișoara au protestat, vineri dimineață, în fața sediului Prefecturii Timiș, unde au cerut salarii mai mari şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă.

Protestul organizat de Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România a durat aproximativ 30 de minute, timp în care manifestanții au strigat "Hoții" sau "Nu ne mai furați" și au afişat pancarte cu mesaje precum "Vrem doar un salariu decent" și "Noi muncim, iar voi furați, oare când vă săturați?".

Liderii sindicali spun că există pericolul ca, în viitorul apropiat, mai mulţi oameni să decidă să renunţe la activitate.

"La protest s-au solicitat creșteri salariale cu 200 lei, pentru început, nu foarte mult, și condiții de muncă. Cerem igienizarea oficiilor poștale, angajarea de personal, că suntem sub. Colegii lucrează în două, trei sectoare, în timpul concediilor. Acțiunea de protest a avut loc în întreaga țară, timp de 30 de minute, între ora 09.00 și 09.30. Probabil că vom mai protesta, vom mai organiza greve spontane. Dacă poștașii nu vor mai putea rezista, probabil că vor lăsa geanta jos", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ambrosie Barna, liderul Sindicatului Lucrătorilor Poștali din Timiș.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1606 secunde