20 de străzi din Peninsulă intră în reparații

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atenție, șoferi!

20 de străzi din Peninsulă intră în reparații

Eveniment 06 Iunie 2015 / 00:00 1757 accesări

Șoferii care circulă des în zona peninsulară, dar și cei care locuiesc în aria respectivă trebuie să meargă cu atenție în zonă, în următoarea perioadă. Primăria municipiului Constanța și SCIL Confort Urban SRL anunță că, în perioada 8 iunie - 1 august, se vor efectua lucrări de întreținere pe mai multe artere rutiere din cartier. Vor fi realizate acțiuni de reprofilare a pietrei, frezare și asfaltare pe următoarele străzi: Horea, G. Tocilescu, C. Brâncoveanu, Luntrei, Cristea Georgescu, Gh. Șonțu, 9 Mai, Dr. Cantacuzino, Crângului, Zambaccian, C.A. Rosetti, Cpt. Vasile Turcanu, Sulmona (de la intersecția cu strada Marcus Aurelius spre mare), Calatis (porțiunea cuprinsă între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis), Ecaterina Varga, Virtuții, Dragoș Vodă, Negru Vodă, Plevnei și Orientului.

TRAFICUL NU VA FI BLOCAT Lucrările vor fi efectuate în fiecare săptămână, de luni până vineri, între orele 8.00 - 16.00. Circulația va fi oprită pe străzile aflate în reparații, dar asta nu înseamnă că traficul în zonă va fi blocat. „Arterele aflate în întreținere vor fi închise circulației, pe rând, doar în zilele în care se vor efectua reparațiile. Asta nu va crea un disconfort prea mare, pentru că șoferii vor avea posibilitatea să ocolească pentru a ajunge la destinație. Este important ca șoferii să fie înțelegători și să nu își parcheze autoturismele pe străzile aflate în lucru”, a declarat Rădulescu.

PROGRAM Conform graficului estimativ, lucrările de reprofilare a pietrei vor fi realizate în perioada 8 iunie - 6 iulie. Concomitent, drumarii vor îndepărta stratul vechi de asfalt de pe străzi între 15 iunie și 22 iulie, urmând ca străzile să fie asfaltate în perioada 22 iunie - 29 iulie. În altă ordine de idei, Primăria anunță că arterele care vor intra în reparații vor fi incluse într-un amplu program de reabilitare, realizat cu fonduri europene. „Aceste străzi vor fi pavate cu plăci din granit, la fel ca celelalte artere rutiere din zona peninsulară reabilitate cu fonduri structurale. Însă va trece mai mult timp până când va fi aprobată finanțarea”, a explicat Rădulescu.12
Pagina a fost generata in 0.1386 secunde