21 de jucători la reunirea FC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a II-a

21 de jucători la reunirea FC Farul

Sport 15 Iulie 2014 / 00:00 2110 accesări

FC Farul Constanţa s-a reunit, ieri, la baza sportivă, în vedea pregătirii noului sezon al ligii secunde la fotbal. Sub comanda noului antrenor principal Marian Pană s-au aflat 21 de jucători, dintre care doar patru fiind la prima experienţă la FC Farul: Roberto Dumitru (mijlocaş stânga, ultima oară la Şoimii Pâncota), Adrian Moroşanu (atacant, venit de la Dunărea Galaţi), Valentin Ion (mijlocaş central, ultima oară la Dunărea Galaţi) şi Adrian Răduca (atacant). La prima şedinţă de pregătire s-au aflat şi cinci juniori din propria pepinieră, care au confirmat în stagiunea trecută: Caciandone Dincă, Claudiu Popa şi Darius Romaşcanu (toţi născuţi în 1995), Ali Erdal şi Alexandru Muscă (ambii născuţi în 1996). De astăzi mai sunt aşteptaţi la antrenamente Bogdan Meleandră (născut 1996) şi Ionuţ Niţescu.

„Şi acum trei ani situaţia era cam aceeaşi. Important este să fii încrezător şi să încerci, pentru că asta ne este meseria. Le-am spus şi jucătorilor că este important să-şi dorească să joace aici. Am discutat cu cei din conducere şi vrem să schimbăm ceva, să nu se mai întâmple ce a fost în ultimul sezon. Vor mai veni şi vor mai pleca jucători, pe care îi vom anunţa la momentul respectiv. Această echipă are o tradiţie, o filosofie şi este normal ca suporterii să viseze. Şi rândul trecut am încercat să fac o echipă competitivă. Staff-ul tehnic nu a fost încă stabilit, dar voi lucra cu constănţeni. Probabil cu Ion Barbu”, a declarat antrenorul Marian Pană. Lotul prezent la reunire: Puia, Ciobanu, Stan, Tothăzan, Cl. Popa, Buzea, Erdal, Caciandone, Scărlătescu, I. Florea II, Pîslaru, Romaşcanu, Igiroşanu, Coteanu, Ghinea, Muscă, Răduca, Moroşanu, R. Dumitru, Băjan şi V. Ion.

O SINGURĂ SERIE ÎN EŞALONUL SECUND? Deşi sezonul 2014/2015 al Ligii a II-a ar trebui să se dispute cu două serii a câte 14 formaţii, nu este exclus ca noul campionat să înceapă cu o singură serie! Noul preşedinte al Farului, Auraş Braşoveanu, a mărturisit că ieri erau înscrise doar 15 formaţii în Liga a II-a, în condiţiile în care termenul-limită este 20 iulie! Astfel, în cazul în care nu se va depăşi numărul de 20 de formaţii înscrise, noul campionat al ligii secunde are mari şanse să înceapă cu o singură serie.12
Pagina a fost generata in 0.1356 secunde