21 de medalii pentru CS Karate Dinamic la Cupa României SKDUN

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
21 de medalii pentru CS Karate Dinamic la Cupa României SKDUN
Sport 20 Mai 2019 / 16:53 217 accesări 0 comentarii
Sursa foto: Facebook Monica Popescu

Sursa foto: Facebook Monica Popescu

La Cupa României SKDUN, competiție care a reprezentat o nouă provocare pentru cei 16 sportivi de la CS Karate Dinamic Constanța, rezultatele obținute la acest eveniment din lumea karate-ului au fost foarte bune. Micuții practicanți ai acestui sport, cu vârsta cuprinsă între 5 ani și 11 ani, dar cu suflete mari, au cucerit 21 de medalii: două de aur, cinci de argint și 14 de bronz, precum și patru clasări pe locul 4. Sportivii de la CS Karate Dinamoc sunt Edi Dragomir, David Cazacu, Aron Cionea, Vlad Cristea, Petru Costea, Vlad Costea, Dara Botoșnu, Ema Chirea, Tudor Constantin, Bianca Dragomir, Călin Tatulea, Mateo Popescu, Adrian Dumitrache, Enis Iusuf, Răzvan Ștefan și Rareș Mihai. Antrenorii sportivilor constănțeni sunt sensei Laura Patricia Popescu, sensei Mariana Brindușa Popescu și sensei Gabriel Popescu.

„O nouă competiție care ne motivează pe toți, de la mic la mare. Venim acasă și ne apucăm de treabă, uităm de oboseală și de tot ceea ce ne-a nemulțumit, pentru că avem o nouă motivație. Nu putem vorbi despre o competiție, dacă nu există sportivi, misiunea unui antrenor nu este deloc ușoară, dar în același timp atât de frumoasă, dacă există dragoste pentru copii. Fiecare competiție rămâne în sufletul fiecărui sportiv, contribuie la dezvoltarea lui ulterioară, îl ridică sau îl coboară și, de aceea, cu atât mai mare este responsabilitatea celor implicați în actul competițional. Felicitări sportivilor noștri, felicitări tuturor participanților, felicitări părinților, felicitări tuturor celor care iubesc și poartă în suflet artele marțiale! Multă pasiune și dăruire din partea sportivilor, multă dăruire și muncă din partea celor care îi antrenează, implicarea părinților, care au înțeles că sportul de performanță aduce performanță în viețile tuturor, au dus la obținerea acestor frumoase rezultate”, a declarat sensei Gabriel Popescu, președintele CS Karate Dinamic Constanța. Următoarea competiție este Dobrogea Karate Cup, programată la 22 iunie, la Complexul Comercial Vivo din Constanța, gazda tradițională a acestui eveniment.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.4399 secunde