25 de elevi sunt Cadeți pentru trei zile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

25 de elevi sunt "Cadeți pentru trei zile"

Eveniment 25 Iulie 2022 / 16:08 573 accesări

25 de elevi de clasa a VII-a, din județul Constanța participă la Programul „Cadet pentru trei zile”, organizat de Centrul Militar Zonal Constanța, în colaborare cu Forțele Navale Române, în perioada 24-27 iulie.

Cu acest prilej, elevii constănțeni au ocazia de a se familiariza cu specificul din instituțiile militare de învățământ de marină de nivel liceal si postliceal, precum și cu activitățile zilnice cu caracter militar și educațional. De asemenea, elevii participanți vor avea ocazia să viziteze navele din portul militar Constanța și să participe la o ieșire pe mare cu puitorul de mine „Viceamiral Constantin Bălescu” (PM 274) și cu o navă a Gărzii de Coastă.

Acest proiect este susținut și de alte instituții, precum Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități-Sucursala Constanța, Cultul Eroilor - Filiala Constanța, Asociația Națională Cultul Eroilor „Regina Maria” - Filiala Județeană Constanța, Primăria Comunei Lumina, Primăria Municipiului Medgidia, Primăria Comunei Tortoman, Primăria Comunei Pantelimon, Primăria Comunei Peștera, Primăria Localității Mircea-Vodă, Primăria Orașului Ovidiu.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1369 secunde