25 de scafandri caută copilul dispărut în mare, lângă plaja Corbu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
25 de scafandri caută copilul dispărut în mare, lângă plaja Corbu
Eveniment 11 Iunie 2018 / 12:37 2097 accesări 0 comentarii

25 de scafandri cu şapte autospeciale şi o ambarcaţiune caută copilul de 14 ani dispărut duminică în apele mării pe plaja din Corbu.

”Sunt scafandrii de la inspectoratele judeţene pentru situaţii de urgenţă Alba, Suceava, Hunedoara, Bucureşti-Ilfov, Vrancea, Teleorman şi Constanţa. Cei din ţară se află în stagiul de antrenament la Centrul de Antrenament al Scafandrilor de Intervenţie Constanţ”, au informat reprezentanţii ISU Dobrogea.

Potrivit sursei citate, echipele intră în apă prin rotaţie.

Băiatul era în plasament, de patru luni, la o familie din localitate.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa, băiatul a fost părăsit, la naştere, în Spitalul de Urgenţă din Tulcea. A ajuns ulterior la Centrul Maternal din Mangalia, apoi s-a instituit măsura plasamentului la un asistent maternal profesionist.

Copilul nu a ţinut legătura cu mama lui, aceasta schimbându-şi des domiciliul, iar despre tatăl său nu există informaţii.

”Psihologii DGASPC Constanţa l-au descris ca pe un copil receptiv, afectuos şi timid”, spun sursele citate.

La nivelul Direcţiei s-a constituit, încă de duminică, o comisie de cercetare disciplinară, care va stabili modul în care au decurs evenimentele din 10 iunie.

”Din primele discuţii purtate de echipa DGASPC cu asistentul maternal profesionist, băiatul a plecat de acasă ieri (duminică - n.r.) după-amiază. I-a spus asistentului maternal că se duce la o sală de calculatoare şi era însoţit de un prieten. Nu a spus însă că ar avea de gând să coboare şi pe plaja de la Corbu”, au adăugat reprezentanţii DGASPC Constanţa.

Duminică, doi copii de 14 ani au intrat în mare, însă doar unul dintre ei a reuşit să iasă. Reprezentanţii ISU Dobrogea au căutat copilul, însă din cauza faptului că marea era agitată au sistat căutările.

sursa foto: antena3.ro

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1825 secunde