27.000 de trasee constănțene cu sistemul bike-sharing

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
27.000 de trasee constănțene cu sistemul bike-sharing
Administrație, Lifestyle 04 Septembrie 2019 / 18:59 538 accesări 1 comentariu

Peste 27.000 de trasee au fost efectuate până acum cu bicicletele puse la dispoziție în mod gratuit de Primăria Municipiului Constanța. Orice turist sau localnic poate solicita, în mod gratuit, pe baza cărții de identitate, de la ghișeele de informații din cadrul agențiilor SPIT, un card de utilizator. Cu acest card, utilizatorul poate ridica o bicicletă de la cele 22 de stații amplasate în oraș: promenada de lângă Biserica Greacă; str. Remus Opreanu, vizavi de Comandamentul Marinei; zona Poarta 1- Scări Termele Romane; intersecția str. Mircea cel Bătrân cu str. Ștefan cel Mare; bd. Ferdinand, lângă Parcul Arheologic; Sala Sportului - intrare parc; bd. Mamaia - zona Capitol; zona parc Tomis II; bd. Tomis - bd. Lăpușneanu, zona Ceas; Parc Tăbăcărie - intrare parc; str. Cișmelei / str. Dispensarului; în parc Hotel Oxford; zona Hotel Perla; zona Hotel Meridian - Hotel Doina; zona Hotel Ovidiu; zona Castel; zona Hotel Iaki; stația Rex; zona Hotel Central; zona Restaurant Dorna; bd. Mamaia - zona Pescărie; zona Delfinariu - complex comercial. Sistemul de bike-sharing va fi întrerupt în lunile de iarnă, cel puţin în perioada 1 decembrie - 1 martie, sau atunci când condiţiile meteo sunt nefavorabile. Toate detaliile despre acest proiect se pot afla accesând site-ul www.blackseabike.ro.

Loading...

1 comentariu

Allison Howarts 23:38:36 / 09 Septembrie 2019
Dragoste

Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdute 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare. 6) Vrăji de rupere 7) Alungă un iubit trecut 8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie 9) doriți să vă satisfaceți iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakunta@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2049 secunde