33 de morți - bilanțul victimelor în urma prăbușirii unei clădiri în Mumbai

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
33 de morți - bilanțul victimelor în urma prăbușirii unei clădiri în Mumbai
Externe 01 Septembrie 2017 / 10:15 429 accesări 0 comentarii

Bilanțul victimelor în urma prăbușirii în urmă cu o zi a unei clădiri vechi din Mumbai, capitala economică a Indiei, s-a agravat în ultimele ore, crescând la 33 morți, au anunțat vineri autoritățile indiene, citate de AFP și Reuters. Astfel, 22 de bărbați, opt femei și trei copii și-au pierdut viața după prăbușirea unui imobil cu patru etaje, situat într-o zonă comercială dens populată din centrul orașului — Bhendi Bazaar — joi dimineață, în jurul orei locale 08:40 (03:10 GMT). La 24 de ore de la producerea tragediei, echipele de salvare continuau să degajeze dărâmăturile în speranța de a găsi eventuali supraviețuitori. Douăsprezece persoane au fost spitalizate.

Zona Bhendi Bazaar face obiectul unui important plan de reabilitare urbană destinat să înlocuiască vechile clădiri cu unele noi, mai ales că unele dintre acestea datează de acum un secol. Imobilul prăbușit joi fusese ridicat în urmă cu aproape 120 de ani și urma să fie distrus, au indicat autoritățile.

Ploi torențiale au paralizat săptămâna aceasta Mumbai, antrenând oprirea forțată a activității multor instituții în agitata capitală economică a Indiei și decesul a 10 persoane.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1975 secunde