33% din căutările legate de turism înregistrate în 2015, realizate de pe mobil

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

33% din căutările legate de turism înregistrate în 2015, realizate de pe mobil

Turism 25 Iunie 2016 / 15:09 502 accesări

Unul din trei români care caută pe internet informații despre turism o face prin intermediul telefonului mobil, a declarat, joi, Ana Sipciu, industry manager Google România.

"În România vedem că, din toate căutările legate de turism făcute anul trecut, 33% au fost realizate de pe mobil. Asta include tot: research, informații, locație. Procentul s-a dublat față de 2014", a spus Sipciu.

Potrivit reprezentantului Google România, aceste date arată că turismul este una dintre industriile orientate către mobil.

"Asta îmi spune că, dacă aș lucra în industria turismului, unul din trei clienți mă poate căuta de pe dispozitivele mobile. (...) Smartphone-ul este acum mai mult decât un dispozitiv mobil, este un asistent personal. Vedem asta în turism", a subliniat Ana Sipciu.

Autoritatea Națională pentru Turism (ANT), în parteneriat cu Organizația Mondială a Turismului (OMT), a organizat, joi, Conferința Internațională "Managementul integrat al calității pentru destinațiile turistice: cheia pentru competitivitate".12
Pagina a fost generata in 0.4627 secunde