35 de echipe la startul ediției a 27-a a Trofeului „Telegraf”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Începând de sâmbătă 35 de echipe la startul ediției a 27-a a Trofeului „Telegraf”
Sport 08 Ianuarie 2018 / 15:42 4177 accesări 4 comentarii
Ancora Mangalia a primit lingura de lemn la ediția de anul trecut

Ancora Mangalia a primit lingura de lemn la ediția de anul trecut

Ediția a 27-a Trofeului „Telegraf” la fotbal în sală, cel mai vechi turneu de acest gen din țară rezervat veteranilor, va începe la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, 13 ianuarie, la Sala Sporturilor, ședința tehnică urmând să fie organizată miercuri, 10 ianuarie, la ora 11.00, la Restaurantul „Sport” din Constanța, situat pe strada Cuza Vodă. La tragerea la sorți, capii de serie vor fi echipele ASC Săgeata Stejaru (campioana en titre), Săgeata Stejaru, Macedonia Ovidiu, Voința Valu lui Traian și Telegraf, în turneul principal, iar formațiile Vertiroll Vulturii Cazino Constanța (campioana en titre) și ASC Săgeata Stejaru, în turneul „ultra” old-boys.

În turneul principal (jucători cu vârsta peste 35 de ani) vor participa echipele: NGM Inter Năvodari, VDT Construct Constanța, Athletic Club 1973 Constanța, Store Constanța, FC Constanța, AS Cariocas Constanța, ASC Săgeata Stejaru, Chimpex Constanța, AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari, FC Amicii Constanța, Săgeata Stejaru, Voința Valu lui Traian, Macedonia Ovidiu, CSO Murfatlar, CS Agigea, Tomis Reyna Construct Constanța, Oportun Mangalia, SSC Farul Constanța, UDTTMR Valea Dacilor, CFR-Municipal Constanța, CS Eforie, Liga Ofițerilor Constanța, Olimpia Apă Canal Constanța, Ancora Mangalia și Telegraf.

În turneul „ultra” old-boys (jucători cu vârsta peste 45 de ani) vor evolua formațiile: ASC Săgeata Stejaru, Săgeata Stejaru, AS Real Năvodari, CSO Murfatlar, CS Mihail Kogălniceanu, Oportun Mangalia, Vertiroll Vulturii Cazino Constanța, Municipal-CFR Constanța, „Tanța și Costel” Medgidia și Telegraf.

Trofeul „Telegraf” este organizat de cotidianul „Telegraf” și Asociația Județeană de Fotbal Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Iată în continuare Regulamentul ediţiei din anul 2018:

@ Trofeul „Telegraf“ la fotbal în sală este o competiţie particulară deschisă - cu precădere - echipelor rezidente în zona Dobrogea.

@ Au drept de joc în turneul principal numai cei născuţi până la data de 31 decembrie 1983 (inclusiv). La turneu nu pot evolua jucătorii activi care participă în Liga 1, Liga a 2-a şi Liga a 3-a de fotbal și în campionatele de fotbal din străinătate (primele trei eşaloane), precum şi în Campionatul Naţional de fotbal în sală (Liga 1 şi Liga a 2-a) și în campionatele de fotbal în sală din străinătate (primele două eşaloane) sau care au jucat în aceste campionate în anul 2017. La turneul principal pot evolua jucătorii activi născuți până la data de 31 decembrie 1978 (inclusiv).

@ În turneul „ultra” old-boys au drept de joc numai cei născuți până la data de 31 decembrie 1973 (inclusiv).

@ Angajaţii „Telegraf“ şi Neptun TV vor fi exceptaţi de la condiţiile de vârstă, dar nu pot evolua decât la echipa Telegraf.

@ Partidele se vor desfăşura conform Legilor jocului de Fotbal în Sală, cu următoarea excepţie: faulturile nu se contabilizează. De asemenea, când Regulamentul de Fotbal în Sală intră în contradicţie cu regulamentul competiţiei, se acceptă prevederile din acest regulament.

@ Terenul de joc are dimensiunile terenului de handbal, autul urmând a se executa cu piciorul.

@ Fiecare meci va avea două reprize a 20 de minute, cu pauză de 3 minute. În cazul meciurilor eliminatorii, dacă rezultatul se menţine egal după cele 40 de minute regulamentare, se joacă prelungiri - două reprize a câte 5 minute fiecare; dacă egalitatea persistă, se apelează la loviturile de departajare, câte 3 de fiecare echipă. La executarea loviturilor de departajare pot participa toţi jucătorii înscrişi pe foaia de arbitraj.

@ Echipele din teren vor fi alcătuite din 5 jucători şi 1 portar; lotul poate conţine maximum 20 de jucători, cu condiţia să fie anunţat până la primul joc pe o listă care să cuprindă: numele şi prenumele jucătorilor, anul naşterii şi semnătura fiecărui jucător, iar această listă să fie semnată şi parafată de un medic şi de reprezentantul echipei. Delegatul echipei va înmâna organizatorilor și copiile actelor de identitate ale jucătorilor înscriși pe tabel. Orice modificare ulterioară a listei nu va fi admisă, iar un jucător nu poate evolua decât la o singură formaţie. Jucătorii sunt obligaţi să deţină asupra lor un act de identitate oficial (B.I., C.I. sau paşaport), pentru a se putea rezolva imediat eventualele contestaţii. În caz de nerespectare a acestor condiţii, echipa care va încălca regulamentul va pierde automat meciul respectiv, iar la o a doua abatere poate fi exclusă din competiţie.

@ Un jucător eliminat într-o partidă poate fi înlocuit de un coechipier în acea partidă, după ce echipa împotriva căreia s-a dictat sancţiunea a jucat 5 minute în inferioritate numerică, indiferent dacă s-a marcat sau nu vreun gol. Jucătorul eliminat este suspendat automat pentru partida următoare, Comisia de Organizare a competiţiei urmând să decidă dacă suspendarea se măreşte la mai multe etape, în funcţie de gravitatea faptei care a dus la eliminare.

@ Contestaţiile, însoţite de taxa de contestaţie, se pot depune după partidă, în cel mult 15 minute, depăşirea acestui termen ducând la anularea contestaţiei. Contestaţia se face pe un singur jucător în parte.

@ Orice altă problemă ivită în turneu, care nu poate fi rezolvată conform acestui regulament, va fi tratată separat de Comisia de Organizare a competiţiei.

@ Câştigătoarea turneului principal va primi Trofeul “Telegraf”, care este transmisibil.

@ Achitarea taxei de înscriere în competiţie înseamnă acordul necondiţionat cu regulamentul prezentat anterior.

Citește și

SSC Farul amenință supremația Săgeților

S-a completat careul de ași de anul trecut

Campioana en titre își va apăra trofeul în turneul principal

Prima zi de înscrieri din... 2018 la Trofeul „Telegraf”

loading...

4 comentarii

Participant 15:54:03 / 08 Ianuarie 2018
Trofeul Telegraf

Felicitari participantilor si organizatorilor! Frumoasa traditie!

Cristi 02:22:35 / 09 Ianuarie 2018
Regulament

Buna seara Un regulament de organizare ne prezentati si nou? Sau trebuie sa asteptam pana miercuri? Ar fi fost frumos sa stim in cate grupe se organizeaza,cate echipe merg mai departe dupa faza grupelor,etc. Multumiri anticipat!

Viorel 07:38:57 / 09 Ianuarie 2018
Ptr organizatori

Aceasta echipa din Navodari stiu de la cei care au inscris-o ca este la categoria ultra

Jucatoe 08:49:58 / 09 Ianuarie 2018
Telegraf

Se califica primele 3 din grupa adica 15 echipe plus a 16 care va obtine cel mai bun loc 4 din toate grupele

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.3708 secunde