4 luni de la tragedia din Colectiv! Mărțișoare, flori și lumânări...

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Comemorare

4 luni de la tragedia din Colectiv! Mărțișoare, flori și lumânări...

Eveniment 29 Februarie 2016 / 00:13 1216 accesări

Voluntarii din grupul #ÎmpreunăRezistăm anunță că, la 4 luni de la tragedia din Colectiv, o comemorare cu mărțișoare, flori și lumânări va avea loc, luni, de la ora 17.00, la locul în care și-au pierdut viața 63 de persoane, iar peste 150 au fost rănite.

"Pentru că din luna februarie lipsește ziua de 30, Grupul de voluntari #ÎmpreunăRezistăm au decis ca, în această lună, comemorarea #Colectiv să aibă loc luni, 29 februarie, de la ora 17.00 la 19.00, la locul unde ne adunăm deja, lună de lună, în ziua de 30. Luna asta ne adunăm cu mărțișoare, flori și lumânări", precizează un anunț remis duminică seara AGERPRES.

Totodată, pe pagina de Facebook #ÎmpreunăRezistăm se arată că mai mulți voluntari și prieteni ai grupului, din București sau din țară, au pregătit deja mărțișoare -ghiocei sau mărțișoare-îngeri, dintre care unii chiar în seturi de câte 63.

"Celelalte mărțișoare le aduceți voi. (...) Nu trebuie sa vină fiecare cu 63 de mărțișoare, (câte) unul e suficient", se arată pe pagina citată.

63 de persoane și-au pierdut viața în urma tragediei din 30 octombrie 2015, din Club Colectiv, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 în străinătate. Totodată, peste 150 de persoane au fost rănite, fiind tratate în spitale din București și străinătate.

Citește și:

3 luni de la tragedia #Colectiv: mobilizare pe Facebook pentru comemorare

Premieră: imagini de la tragedia din Colectiv, de pe camerele de supraveghere!

Raportul INSEMEX privind incendiul din Colectiv - finalizat

CATASTROFĂ! 30 de morți și aproximativ 200 de răniți într-un incendiu în București12
Pagina a fost generata in 0.2372 secunde