4 români răniți ușor în naufragiul ambarcațiunii thailandeze

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

4 români răniți ușor în naufragiul ambarcațiunii thailandeze

Externe 28 Mai 2016 / 12:26 354 accesări

Ministerul Afacerilor Externe informează că patru turiști români au fost răniți ușor în urma naufragiului unei ambarcațiuni thailandeze, care a avut loc joi, menționând totodată că Ambasada României la Bangkok continuă demersurile pe lângă autoritățile competente pentru a verifica dacă vreuna dintre victimele decedate deținea și cetățenia română.

"Ambasada României la Bangkok a fost informată la data de 27 mai 2016, de către poliția din insula thailandeză Koh Samui, cu privire la producerea unui accident în data de 26 mai, în care a fost implicat un grup de 36 turiști, printre care și patru cetățeni români, care se aflau într-o ambarcațiune. Potrivit primelor informații primite, 3 persoane au decedat, iar restul pasagerilor au fost răniți, fiind transportați de către poliția marină și serviciul de urgență medicală la spital pentru îngrijiri medicale", precizează MAE.

Reprezentantul Ambasadei de la Bangkok a luat de urgență legătura cu unitatea spitalicească unde au fost transportați răniții, pentru a obține informații suplimentare referitoare la starea de sănătate a acestora. Potrivit informațiilor comunicate de spital, cei patru turiști români au fost răniți ușor și, întrucât nu au necesitat îngrijiri suplimentare, au fost toți externați în cursul zilei de vineri.12
Pagina a fost generata in 0.2634 secunde