4 sfaturi pentru alegerea celui mai bun laptop de gaming

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

4 sfaturi pentru alegerea celui mai bun laptop de gaming

06 Februarie 2023 / 15:25 246 accesări

Mulți jucători știu că un dispozitiv portabil este cea mai bun[ alegere pentru jocuri video. Acesta este motivul pentru care mulți jucători sunt sfătuiți să se uite la anumiți factori atunci când aleg laptopuri de gaming.

Unii dintre acești factori includ rezoluția ecranului, placa grafică și multe altele. Cumpărarea unui laptop de gaming poate fi complicată, așa că am prezentat mai jos câteva dintre lucrurile pe care va trebui să le luați în considerare.

Înțelegerea preferințelor și motivațiilor personale poate ajuta semnificativ în căutarea unui nou PC de gaming. Următoarele sunt cele mai importante lucruri de care trebuie să țineți cont:

1. Grafică

Unitatea de procesare grafică (GPU) a laptopului dumneavoastră determină cât de bine se comportă acesta atunci când este angajat în majoritatea jocurilor virtuale. Cu un GPU puternic, puteți face mai multe sarcini și vă puteți juca la un nivel superior pe un ASUS gaming laptop decât pe un ASUS ZenBook sau un ASUS VivoBook.

Jucătorii de jocuri pot căuta rapid specificațiile jocului lor preferat înainte de a se decide pentru placa grafică a laptopului ales. Produsele AMD și Nvidia sunt disponibile pe piață și este posibil să doriți să aflați mai multe despre ele.

Pentru majoritatea jocurilor, un ASUS gaming laptop cu o placă GeForce RTX 2060 de la Nvidia este un loc excelent pentru a începe. Cu toate acestea, este posibil să doriți să fiți atenți la Intel atunci când faceți următoarele cumpărături pentru placa dvs. grafică, deoarece intenționează să intre pe piața jocurilor.

2. Afișaj

Un ecran de afișare excelent pe un laptop de gaming poate părea uneori imposibil. Cu toate acestea, este mai important să știți cum funcționează împreună GPU-ul și ecranul de afișare atunci când jucați un joc.

Asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu dimensiunea ecranului înainte de a trece la alte considerente. Dimensiunile ecranului laptopurilor pentru jocuri, cum ar fi un ASUS gaming laptop, variază între 15 și 17 inch, cu câteva opțiuni de 18 inch disponibile. Țineți cont de faptul că, cu cât este mai mare, cu atât va fi mai greu.

Ca regulă generală, nu ar trebui să vă mulțumiți cu ceva mai puțin de un monitor 1920×1080. Chiar dacă panourile 4K (3840×2160) pot părea minunate, acestea pot încetini computerul dacă trebuie să ajustați unele setări. De asemenea, rețineți că ecranele cu o rată de reîmprospătare de 360 Hz sunt disponibile doar la rezoluții de 1920×1080.

Este esențial să alegeți un laptop cu cel mai puternic GPU, CPU și RAM. O experiență optimă de joc va fi oferită prin combinarea acestor trei componente.

3. Durata de viață a bateriei

Portabilitatea unui laptop de gaming este un considerent suplimentar. Jucătorii ar trebui să știe că conectarea pe termen lung poate să nu fie posibilă atunci când se joacă pe un ASUS gaming laptop.

A avea o priză de curent în apropiere înseamnă că veți fi constrâns în mișcări, iar dvs. nu vă doriți asta. Așadar, este o idee bună să vedeți cât durează în medie bateria laptopului dvs. la o singură încărcare.

Există, totuși, un dezavantaj pentru un aparat atât de mic. Nu veți putea folosi întregul potențial al GPU-ului unui ASUS gaming laptop dacă durata de viață a bateriei este scăzută. Unele laptopuri de gaming cu o autonomie mai mare a bateriei sunt adesea sacrificate pentru un ecran mai puțin strălucitor.

4. Hardware de gaming

Pe lângă GPU, rezoluția ecranului și durata de viață a bateriei, echipamentul de gaming al laptopului tău trebuie să fie la înălțimea așteptărilor. Laptopurile de gaming sunt cel mai bine servite atunci când unitatea centrală de procesare (CPU) și plăcile grafice (GPU) sunt corect împerecheate împreună.

De asemenea, este un avantaj suplimentar să lucrați cu un buget atunci când alegeți un procesor pentru următoarea achiziție. Gaming-ul pe un procesor iCore5 este posibil în majoritatea circumstanțelor, atâta timp cât GPU-ul este suficient de puternic. AMD și Intel sunt opțiuni de luat în considerare, așa că alegeți cu înțelepciune.

De asemenea, gândiți-vă la memoria RAM (Random Access Memory) a laptopului dumneavoastră. Memoria RAM a laptopului de gaming este o componentă esențială, deoarece stochează temporar datele în timp ce laptopul funcționează. Cu cât are mai multă memorie RAM, cu atât dispozitivul dvs. este mai bun la multitasking fără probleme.

Când vine vorba de jocuri, cea mai bună performanță vine de la GPU, CPU și RAM. Pentru o performanță optimă, asigurați-vă că procesorul și memoria RAM sunt actualizate și compatibile cu cele mai recente iterații ale fiecăruia.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1756 secunde