400 de elevi, prezenți la ZIUA MICILOR RĂZBOINICI

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

400 de elevi, prezenți la ZIUA MICILOR RĂZBOINICI

Educație 21 Martie 2019 / 17:07 1821 accesări

Vineri, 22 martie 2019, începând cu ora 11.00, în sala de sport a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros Constanța, se derulează evenimentul Ziua Micilor Războinici.

Acțiunea are ca scop promovarea sănătății prin sport în rândul copiilor din învățământul special și de masă.

Alături de câteva dintre cele mai îndrăgite vedete ale emisiunii- concurs Exatlon, sute de copii de vârste diferite se vor întrece pentru a le demonstra veteranilor Exatlonului că pot fi viitorii războinici sau pot deveni faimoși.

Pe un traseu în miniatură, care va imita traseele dificile din Republica Dominicană, 400 de elevi din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Maria Montessori Constanța, Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Delfinul Constanța, Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros Constanța, Școlii Gimnaziale Petre Ispirescu Constanța, Școlii Gimnaziale Nr.8 Constanța, Școlii Gimnaziale Nr. 28 Dan Barbilian Constanța, Școlii Gimnaziale Nr. 10 Mihail Koiciu Constanța, Școlii Gimnaziale Nr. 7 Remus Opreanu Constanța, Școlii Gimnaziale Nr. 12 B.P.Hașdeu Constanța vor concura într-o atmosferă de sărbătoare.

Războinicii Iulian Pîtea și Ciprian Silași, alături de alti foști concurenți Exatlon, de profesorii constănțeni din învățământul preuniversitar și universitar, studenții-voluntari ai Facultății de Educație fizică și Sport Constanța, reprezentanții Clubului Phoenix Constanța și Baschet Club Athletic Constanța se vor uni pentru a crea o frumoasă competiție. Fiecare participant va primi o diplomă care atestă statutul de Mic Războinic.

Activitatea se derulează cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Constanța care, în parteneriat cu Centrele Școlare pentru Educație Incluzivă din Constanța și cu Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Ovidius Constanța, își dorește să promoveze sportul și valori precum fair-play, respect față de sine și cei din jur.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1291 secunde