4.000 de yoghini, prezenţi la meditaţia în spirală de la Costineşti

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
4.000 de yoghini, prezenţi la meditaţia în spirală de la Costineşti
Lifestyle 01 Septembrie 2019 / 10:34 506 accesări 1 comentariu

4.000 de yoghini din ţară şi străinătate au fost prezenţi la meditaţia în spirală de la Costineşti, considerată un eveniment excepţional de vindecare. Duminică, de la ora 16.00, MISA anunţă un nou eveniment de vindecare la malul mării, accesul fiind gratuit.

Meditaţia în spirală yang cu ocazia momentului de hiatus s-a desfăşurat în data de 27 august între orele 23:30 - 00:45 şi a reunit peste 4.000 de practicanţi yoga din ţară şi din străinătate.

"Termenul hiatus provine din latină şi înseamnă lipsă, gol, întrerupere, pauză, oprire. Momentele de hiatus sunt expresia Legii oculte a numărului 7 - cunoscută de marii iniţiaţi şi revelată pentru prima dată de Pitagora - care afirmă că desfăşurarea în timp a fiecărui fenomen sau proces prezintă anumite faze distincte, iar în cadrul acestor faze la un moment dat apare o stare de încetinire sau chiar de stagnare, moment în care respectivul proces poate fi stopat, sau dimpotrivă, poate fi re-impulsionat cu anumite energii care provin din afara sa", se arată într-un comunicat MISA.

"Pe lângă efectele în plan spiritual, momentele de hiatus sunt favorabile începerii unor proiecte noi sau luării unor decizii importante de viaţă, care vor fi susţinute din plin de energia colosală care se manifestă atunci. Pe lângă efectele resimţite la nivel personal de fiecare participant, realizarea unor meditaţii la unison de către un mare număr de oameni în astfel de momente favorabile influenţează în bine întreaga ambianţa planetară printr-un aport considerabil de energie benefică, permiţând depăşirea cu bine a acestei perioade de încercări majore pe care o traversează omenirea", mai transmite sursa citată.

Loading...

1 comentariu

Allison Howarts 23:42:04 / 09 Septembrie 2019
Dragoste

Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdute 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare. 6) Vrăji de rupere 7) Alungă un iubit trecut 8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie 9) doriți să vă satisfaceți iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakunta@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1975 secunde