4.000 de yoghini, prezenţi la meditaţia în spirală de la Costineşti

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
4.000 de yoghini, prezenţi la meditaţia în spirală de la Costineşti
Lifestyle 01 Septembrie 2019 / 10:34 554 accesări 1 comentariu

4.000 de yoghini din ţară şi străinătate au fost prezenţi la meditaţia în spirală de la Costineşti, considerată un eveniment excepţional de vindecare. Duminică, de la ora 16.00, MISA anunţă un nou eveniment de vindecare la malul mării, accesul fiind gratuit.

Meditaţia în spirală yang cu ocazia momentului de hiatus s-a desfăşurat în data de 27 august între orele 23:30 - 00:45 şi a reunit peste 4.000 de practicanţi yoga din ţară şi din străinătate.

"Termenul hiatus provine din latină şi înseamnă lipsă, gol, întrerupere, pauză, oprire. Momentele de hiatus sunt expresia Legii oculte a numărului 7 - cunoscută de marii iniţiaţi şi revelată pentru prima dată de Pitagora - care afirmă că desfăşurarea în timp a fiecărui fenomen sau proces prezintă anumite faze distincte, iar în cadrul acestor faze la un moment dat apare o stare de încetinire sau chiar de stagnare, moment în care respectivul proces poate fi stopat, sau dimpotrivă, poate fi re-impulsionat cu anumite energii care provin din afara sa", se arată într-un comunicat MISA.

"Pe lângă efectele în plan spiritual, momentele de hiatus sunt favorabile începerii unor proiecte noi sau luării unor decizii importante de viaţă, care vor fi susţinute din plin de energia colosală care se manifestă atunci. Pe lângă efectele resimţite la nivel personal de fiecare participant, realizarea unor meditaţii la unison de către un mare număr de oameni în astfel de momente favorabile influenţează în bine întreaga ambianţa planetară printr-un aport considerabil de energie benefică, permiţând depăşirea cu bine a acestei perioade de încercări majore pe care o traversează omenirea", mai transmite sursa citată.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1668 secunde