5 greșeli pe care le faci când alegi un site de pariuri sportive

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

5 greșeli pe care le faci când alegi un site de pariuri sportive

Divertisment 18 Martie 2021 / 19:19 801 accesări

Cum măsurile impuse în ultimul timp de autorități au limitat accesul fizic în casele de pariuri, multe s-au mutat online, unele extinzându-și chiar produsele și categoriile de pariuri. Cu atât de multe oferte la dispoziție, este periculos să pui bani pe orice site pentru că îi poți pierde fără să mai ai posibilitatea de a-i recupera.

Mai jos, găsești informații importante despre ce să nu faci atunci când cauți o casă de pariuri online, ca să fii sigur că banii tăi sunt în siguranță.

  1. Nu cauți case de pariuri online autorizate

Legalitatea și informațiile despre reglementări sunt de multe ori plictisitoare și greu de înțeles, dar e foarte important să ții cont de ele. Cel puțin de autorizarea casei de pariuri online pe care o alegi. Un site de pariuri poate fi pus la punct, însă fără autorizație, nu poți beneficia de protecție din partea reglementărilor ONJN. Caută mereu să afli dacă site-ul de pariuri pe care joci este autorizat.

  1. Cauți mai mult promoții decât credibilitate

Câștigurile îți pot fi rotunjite foarte mult când joci în case de pariuri online. România este una dintre țările cu o frecvență foarte mare a pariurilor, însă ofertele de bun venit sau de fidelitate pot fi și o modalitate de a te ademeni să pui bani într-un pariu. Profită de ofertele site-urilor de pariuri doar după ce te-ai asigurat că ești pe un site autorizat, pe care au mai jucat și alți pariori și au avut succes.

  1. Nu folosești instrumentele oferite de casele de pariuri

Odată cu trecerea în digital, o casă de pariuri poate să îți ofere mai multe metode de a paria și chiar de a-ți gestiona câștigurile. Unele site-uri îți oferă posibilitatea să te uiți la evoluția pariurilor tale ca să poți lua cea mai bună decizie. Fii mereu la curent cu ce noi aplicații are casa de pariuri online la care joci și folosește-le ca să îți crești încasările.

  1. Joci mereu doar pe același site

Dacă ai găsit cel mai bun site de pariuri pentru tine, e foarte bine să revii și să te bucuri de experiența oferită. Din când în când, e important să cauți noi opțiuni și să vezi ce mai are de oferit piața de pariuri online. S-ar putea să fii surprins și chiar ai putea avea două case de pariuri preferate.

  1. Nu cauți casa de pariuri online și pe alte platforme

Când găsești un nou site de pariuri, nu te lăsa convins doar de ceea ce găsești pe Google. Caută numele casei de pariuri și pe Facebook, Instagram sau alte platforme unde poți găsi păreri. Cu cât o casă de pariuri online este mai prezentă, cu atât poți să-ți faci o imagine mai clară despre ce beneficii poți avea pariind acolo.

Pariurile sportive sunt o activitate generatoare de venituri pentru mulți români. Ținând cont de sfaturile de mai sus, vei putea alege cea mai bună casă de pariuri online pentru tine, fără riscuri.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1919 secunde