5 moduri în care poți folosi creativ o tablă magnetică

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
5 moduri în care poți folosi creativ o tablă magnetică
Lifestyle 12 Februarie 2019 / 13:39 158 accesări 0 comentarii

Tabla magnetică reprezintă o cale foarte eficientă de nota informații, atât la școală, în ședințele de la locul de muncă, dar și în alte situații. Grație suprafeței mari a acestor table, informația poate fi modificată rapid sau completată. De asemenea, poți apela la table magnetice personalizate cu brandul tău sau cu mesaje care prezintă informația clar. Există o multitudine de metode prin care poți face uz de acest produs. Iată în continuare 5 dintre cele mai creative moduri în care te poți folosi de tabla magnetică:

1. Dacă ai un restaurant sau o pensiune

Vei întâlni foarte des o tablă magnetică în restaurante, cafenele sau bistro-uri. Aceasta este folosită pentru a comunica ofertele sau specialitățile zilei. De asemenea, cei mai mulți clienți sunt obișnuiți cu această metodă de afișare, motiv pentru care poți achiziționa o tablă magnetică cu logo-ul afacerii tale sau cu cele mai comune preparate, pentru a nu trebui să scrii această informație în fiecare zi.

2. Comunici orele de lucru

Poți pune o tablă magnetică în față magazinului tău, aceasta fiind ideală pentru a comunica orarul zilnic. Această metodă reprezintă un aport de vizibilitate, care îți va putea îmbunătăți cifra de afaceri. În plus, dacă ai trecut și numele, sigla sau informațiile de contact ale companiei tale, acestea vor rămâne întipărite în mintea clienților.

3. Poți afișa programul zilnic sau săptămânal

Acest mod de utilizare a unei table magnetice este ideal pentru a comunica programul zilnic sau săptămânal al angajaților. Cu toate că ai putea și tipări programul, dacă folosești o tablă magnetică această informație va fi mereu la vedere, fiind în același timp mult mai ușor de modificat, dacă e nevoie.

4. Ține evidența proiectelor

Orice agenție sau companie se poate folosi cu succes de o tablă magnetică pentru a comunica eficient. Angajații pot utiliza tabla pentru a face schimb de idei, pentru sugestii sau pentru a urmări stadiul unui proiect. De asemenea, managerii pot afișa mesaje de ultim moment, texte motivaționale sau alte informații de ajutor.

5. Se folosește pentru susținerea prezentărilor

O tablă magnetică se potrivește perfect în sala de conferințe. De aceea, dacă ai de susținut un training în fața angajaților sau vrei să faci o prezentare pentru clienți, te poți folosi de tabla magnetică într-un mod creativ, care să stârnească interesul acestora. Nu este însă singurul mediu în care acestă tablă poate fi folosită. Poți întâlni inclusiv în vestiarul sportivilor de performanță o tablă magnetică, pe care antrenorul să schițeze strategia din timpul jocului sau diverse puncte forte sau slabe ale jucătorilor adverși.

Pentru o gama impresionantă de articole și produse de prezentare, apelează cu încredere la Viamond.ro! Cu peste 25 de ani experiență ca furnizor în domeniul papetariei și biroticii, aici vei găsi cele mai apreciate modele de tabla magnetica, alături de accesoriile de care ai nevoie. Alege Viamond și descoperă reducerile de preț, dar și bonusurile sau produsele cadou!

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1966 secunde