5 motive perfecte pentru a-ți rezerva o excursie în Egipt în perioada iernii!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

5 motive perfecte pentru a-ți rezerva o excursie în Egipt în perioada iernii!

Turism 23 Ianuarie 2020 / 13:46 4428 accesări

Dacă Egiptul este pe lista destinațiilor pe care dorești să le vizitezi cel puțin o dată în viață, atunci îți vindem un pont de milioane: o excursie în Egipt pe perioada iernii este ideală, indiferent dacă vrei să te relaxezi singur sau împreună cu cei dragi!

De aceea, Komsi Travel îți pune la dispoziție cele mai avantajoase oferte pentru orice excursie Egipt, chiar și în acest sezon. Iar dacă nu ne crezi pe cuvânt, îți prezentăm cinci motive solide pentru a-ți rezerva și tu un sejur în Egipt pe perioada iernii:

1. Excursiile în Egipt sunt acum deosebit de avantajoase!

Când ne gândim la un sejur petrecut în altă țară, automat începem să calculăm bugete, să încercăm să planificăm totul, de la taxele de intrare la cele mai cunoscute obiective, până la taxele de aeroport.

Din fericire, agenția de turism Komsi Travel îți oferă pachete de călătorii care includ totul, în cel mai mic detaliu, de la cazare și transport până la asistență în obținerea vizelor, motiv pentru care nu trebuie decât să îți faci bagajele și să te pregătești de o experiență de neuitat! Astfel, poți alege o călătorie luxoasă sau o excursie în Egipt cu buget limitat, deoarece Komsi Travel îți pune la dispoziție opțiuni pentru toate buzunarele!

2. Climatul Egiptului îl face destinația ideală pe tot parcursul anului!

Dacă îți plac soarele și căldura, vei adora o excursie în Egipt! Chiar dacă în timpul iernii temperaturile scad puțin, acest lucru înseamnă că vei putea explora liniștit obiectivele, fără să riști o insolație. În plus, apa mării de la țărmul celor mai cunoscute stațiuni are temperatura ideală ca să te bălăcești, iar cei mai pretențioși pot alege și una dintre multele opțiuni alternative, precum piscinele maiestuoase incalzite sau Aquapark-urile cu adevărat epice!

3. Ai ocazia să descoperi istoria fascinantă a unui ținut vechi de mii de ani!

Să recunoaștem, probabil că cei mai mulți dintre noi suntem atrași de perspectiva unei excursii culturale în Egipt! Această țară deține sute de vestigii arhitecturale și monumente grandioase, care au făcut obiectul fascinației turiștilor de sute de ani. Nici măcar nu trebuie să fii pasionat de istorie ca să rămâi cu gura căscată la măreția Sfinxului sau a complexului de la Luxor!

4. O croazieră pe Nil este o experiență incredibilă

Bătrânul fluviu a ajutat la nașterea și dezvoltarea unei întregi civilizații, iar importanța sa economică poate fi văzută și astăzi. Include în excursia ta în Egipt și o croazieră pe Nil și ne vei regreta nicio secundă! Acel moment când vezi cum apune soarele deasupra deșertului cu greu poate fi descris în cuvinte. În plus, vei fi la bordul unui vas de lux, care beneficiază de piscină proprie, restaurant , bar, dar și facilități pentru cei mici.

5. Te bucuri de stațiuni superbe, unde poți face plajă și scuba-diving

Alături de piramide sau monumente, această țară mai ascunde un as în mânecă: stațiunile de la Marea Roșie, perfecte pentru o excursie în Egipt romantica sau in familie alături de cei mici. De la sporturi nautice până la zile întregi de lenevit la plajă cu un cocktail delicios în mână, activitățile pe care le poți întreprinde sunt deosebit de diverse și atractive!

Așadar, alege Komsi Travel și rezervă-ți o excursie la soare în Egipt, ideală pentru această perioadă friguroasă de aici !Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1987 secunde