56 kilometri pe bicicletă, pentru participarea militarilor răniţi la Invictus

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

56 kilometri pe bicicletă, pentru participarea militarilor răniţi la Invictus

Politică 15 Octombrie 2016 / 16:08 629 accesări

Ministrul Apărării, Mihnea Motoc, a mers, sâmbătă, 56 kilometri pe bicicletă în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru participarea militarilor răniţi în misiuni la jocurile paralimpice Invictus, care vor avea loc la Toronto.

Acţiunea a fost organizată de Asociaţia Povestaşii, alături de Mihnea Motoc participând şi voluntarii Invictus.

"În seria acțiunilor derulate de inimoșii de la Asociația Povestașii, pentru a strânge fonduri necesare susținerii participării militarilor români la Jocurile Invictus de la Toronto, intrăm în noroi serios acum, profesioniști în ale offroad-ului ori amatori, toți entuziaști, pentru 56 de kilometri de anduranță în spiritul Invictus, pe traseul de competiție Prima Evadare", a scris Mihnea Motoc pe pagina de Facebook înainte de începerea cursei la care au participat 25 de persoane.

Campania de strângere de fonduri se încheie pe 9 noiembrie.

Jocurile Invictus sunt organizate de Fundaţia cu acelaşi nume, patronată de Prinţul Harry al Marii Britanii, în scopul de a creşte gradul de informare a publicului larg cu privire la problematica veteranilor răniţi în teatrele de operaţii şi de a încuraja şi sprijini recuperarea fizică şi reabilitarea acestora.

Prima ediţie a jocurilor, care a avut loc la Londra, în anul 2014, a fost urmată de Invictus 2016, organizată de Statele Unite ale Americii la Orlando, Florida. Ediţia 2017 a jocurilor se va desfăşura în perioada 24-30 septembrie la Toronto, Canada şi va reuni aproape 600 de sportivi, care se vor întrece în cadrul a 12 discipline sportive.12
Pagina a fost generata in 0.2496 secunde