6 lucruri pe care trebuie să le cunoști înainte de a juca la pariuri online

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

6 lucruri pe care trebuie să le cunoști înainte de a juca la pariuri online

Lifestyle 04 Ianuarie 2021 / 10:46 295 accesări

Conturile noi la casele de pariuri online după startul restricțiilor impuse din pricina pandemiei au apărut precum ciupercile după ploaie. Și pe bună dreptate. Jucarea și verificarea biletelor de pariuri online este mult mai sigură, în contextul pandemiei, și se poate realiza rapid, plecând de pe agregatoare specifice către secțiunile aferente ale operatorului vizat.

La fel de adevărat este că anumiți pasionați de sport și de risc nu cunosc însă toate beneficiile pe care le oferă această formă de a paria, așa că vom expune, în cele ce urmează, 5 aspecte esențiale pe care orice amator de pariuri ar trebui să le stăpânească.

Se acordă bonusuri în mod frecvent

Sigur ai văzut numeroase promoții și bonusuri la pariuri online în reclamele de la televizor sau în bannerele de pe diverse site-uri. Ei bine, pe lângă acele pachete de bun-venit care sunt extrem de tentante, operatorii se întrec în a oferi tot felul de beneficiu pentru jucători. Există pariuri gratuite, bonusuri la realimentare, bonusuri pentru pariuri multiple, bonusuri pentru pierderea biletelor din cauza unui singur meci și multe alte promoții. Nu lipsesc nici programele de fidelitate sau concursurile gratuite de predicții în genul clasicului Pronosport.

Impozitarea se face la sursă

A fost o vreme în care era nevoie să depui o declarație la ANAF pentru a declara veniturile obținute din pariuri online, însă în prezent, jucătorul nu mai trebuie să facă asta, deoarece impozitarea se face automat în momentul fiecărei retrageri. Pragurile de impozitare sunt cele bine-cunoscute, iar retragerile de până la 66.750 lei sunt impozitate cu 1%. Spre deosebire le pariurile stradale, aici se impozitarea retragerile și nu fiecare bilet în parte, dar pragurile sunt aceleași.

Se pot viziona meciuri în direct

Majoritatea caselor de pariuri online care sunt licențiate la ONJN transmit evenimente sportive live. Vei avea acces la vizionare a zeci de mii de meciuri online dacă ai cel puțin echivalentul mizei minime acceptate de către operator în contul de pariuri. Desigur, anumite agenții dispun de o ofertă mai bogată de live streaming, dar nimeni nu te împiedică să te înregistrezi la mai mulți operatori. Vei putea vedea meciuri de fotbal, baschet, tenis, volei, handbal, tenis de masă etc.

Pariurile pot fi închise înainte de finalizarea evenimentelor

Ai auzit de Cash Out? Este o funcție care îți permite să închizi pariurile înainte de soluționarea pronosticurilor jucate, fie că ești pe plus sau pe minus și indiferent dacă anumit meciuri se află în plină desfășurare sau nici măcar nu au început. Asta te va ajuta să speculezi multe situații pe care le anticipezi pe parcursul jocului sau chiar să-ți asiguri un câștig fără să mai aștepți ultimul meci de pe bilet. În egală măsură, poți să-ți diminuezi pierderile atunci când observi că șansele ca pronosticul ales să fie câștigător s-au diminuat în mod drastic. Posibilitățile sunt nenumărate.


Se pot aplica toate strategiile de pariuri

Pentru că există destule case de pariuri pe internet care nu opresc comisioane la efectuarea depunerilor, la plasarea biletelor și nici la efectuarea retragerilor, vei putea testa toate strategiile de pariuri pe care le vei găsi pe site-urile de specialitate. Pe lângă asta, viteza cu care poți plasa pariuri live și încasa câștigurile îți va facilita experiența de a paria. Practic, totul depinde de tine.

Poți alege cele mai mari cote

Diferențele între cotele oferite de diverse case de pariuri pentru același pronostic pot să difere destul de mult, iar dacă luăm în calcul acele procente pe termen lung sau chiar și pe un bilet cu multe selecții, vom vedea cât de semnificative pot fi acele cote. Avantajul pe care îl au cei care pariază online este că pot să aibă conturi deschise la mai mulți operatori licențiați și astfel, pot paria de fiecare dată pe cele mai mari cote oferite în piață. Și asta nu presupune niciun deranj: se pot plasa pariuri online de pe telefon, tabletă și computer.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1736 secunde